Jelöléstechnika – személyre szabva

Írta: Szerkesztőség - 2014 január 14.

Meglátunk a polcon egy eszközt, szeretnénk is azonnal megvásárolni. Az eladóval folytatott beszélgetésünk során kiderül, hogy nem is pontosan az, amit szeretnénk, vagyis lenne hozzá egy-két ötletünk, saját elvárásunk.

 

 

Nap, mint nap szembesülünk azzal a ténnyel, hogy minden megrendelés különböző. Sebesség, pontosság, könnyű kezelhetőség, rugalmasság. Mindenki más oldalról közelíti meg a feladatot, de általában egy állítás közös: teljesen az igényeire testreszabott eszközt szeretne. Minden felesleges dolog, vagy az arra való odafigyelés, észben tartás fontos teendőinktől vonja el az energiát – a mai világban ez igen nagy luxus.

A termelésben használatos munkalapot szeretnénk felhasználni a jelölés beállításához? Vonalkód olvasóról szeretnénk adatot bevinni? A vállalatirányítási rendszerből szeretnénk adatokat kinyerni egy adattábla jelöléséhez? Ezek mindennapos feladatok, bár sosem egyformák.

 

Munkatársainkkal minden esetben megvizsgáljuk az adott feladatot, folyamatot, és segítünk a jelölést lehetőségek szerint legjobban integrálni, automatizálni, legyen a termék az első pillanatban megjelölve, vagy akár már kész állapotban.

Egy termék volumene nem elegendő egy dedikált jelölő állomáshoz? Több megfogós lézer jelölő állomásaink segítségével egy berendezéssel akár több termék jelölését is elláthatjuk, különböző kiépítésben, akár alkatrész megfogó csere nélkül. A lehetséges átállási idő akár 1 perc is lehet, szerszám nélkül!

Egyedi szoftveres vezérlések támogatásával berendezéseinkkel jelölhet párhuzamosan több fajta terméket, különálló sorozatszám számlálóval, különböző paraméterekkel.

 

Egyedi jelölő berendezések kivitelezésében szerzett tapasztalatunknak köszönhetően rugalmasan, korrekt határidővel tudunk Önnek a feladatnak leginkább megfelelő berendezést, komplett megoldást, szolgáltatást nyújtani.

 

B-Mark Kft.

Rákóczi u. 70.

Szeged

www.b-mark.hu 

[email protected]

+36 62 541 514