fbpx

Az Év Targoncája: EFG S40s

Írta: Szerkesztőség - 2014 június 13.

Az EFG S40s típus „Pure Energy”koncepcióval

A 3,5 tonna teherbírás feletti kategóriában EFG S40s típusú elektromos homlokvillás targoncánkkal szállunk versenybe a 2014-es Év Targoncája Díjért (IFOY Award). A jelölő zsűrit a gép elsősorban „Pure Energy”technológiai koncepciójával győzte meg.

 

 

A Pure Energy koncepció alapja a környezetbarát Jungheinrich váltóáramú technológia legújabb generációjának alkalmazása. A házon belül fejlesztett motorok és az elektromos kormányzás még jobban összehangolásra került. Ezáltal a gép kitűnő energia hatékonyság mellett képes rendkívül nagy teljesítményre.

A VDI ciklus szerinti mérések alapján maximális rakodási teljesítmény mellett akár 20%-kal kevesebb energiát fogyaszt, mint a vele hasonló kategóriában forgalmazott versenytársmodell. Most először megoldható ebben a gépkategóriában, hogy két műszakot egy akkumulátor töltéssel dolgozzon végig a targonca.

Az IFOY zsűritagok kiemelték még az EFG S40s típus ergonómiai előnyeit is: mint például a kezelő igényei szerint állítható kezelőelemek és a napi munkát megkönnyítő számos rakodó felület. Továbbá az oldalirányú akkumulátorcsere „SnapFit”mindehhez biztonságos, egyszerű és gyors cserét biztosít.

Ismerje meg Ön is részletesen EFG S40s típusú elektromos targoncánkat. Ide kattintva további információk állnak rendelkezésére.