fbpx

Kihirdették a 2015-es A’Design Award nyerteseit

Írta: Szerkesztőség - 2015 június 17.
A’ Design Award & Competition ( www.designaward.com ), a világ legelterjedtebb és legismertebb nemzetközi design pályázata közzétette a 2014-2015-es verseny eredményeit: 837 nyertes 83 országból, a design 89 ágából.

 

Az A’ Design Competition eredményei minden évben április 15-én kerülnek kihirdetésre. Azok a termékek, projektek és szolgáltatások, amelyeket kiemelkedő design, technológia és kreativítás jellemez, megkapják az A’ Design Award díjat – a kiválóság szimbólumát a design és újítás terén. A kitüntetésnek öt fokozata van: a design minden ágában Platinum, Arany, Ezüst, Bronz és Acél A’ Design Díj talál gazdára, a világ minden tájáról.
Míg a 2014-2015-es verseny már befejeződött, a 2015-2016-ös verseny éppen csak, hogy elkezdődött. Minden érdekelt tervező, művész, építész és társaság benevezhet és benyújthatja munkáit a https://competition.adesignaward.com honlapon, ahol további információ található a verseny kritériumaival, határidejével, zsűritagjaival és a nevezési nyomtatványokkal kapcsolatban.
Azokat a projekteket, melyek az innovációra, technológiára, dizájnra és a kreativitásra fókuszálnak az A’Design Award minden évben megjutalmazza. A nevezéseket évente február 28-ig fogadják, az eredményeket pedig minden év április 15-én teszik közzé. A nevezések közül csak az utóbbi 10 évben alkotott munkákat fogadják el.