fbpx

Ismét bővít a UPS

Írta: Szerkesztőség - 2015 június 13.

Az UPS újabb egészségügyi logisztikai létesítményt épít, hogy a növekvő ügyféligényeket kielégítse. Az új létesítmény közel 28.000 m2 alapterületű és 41.000 raklap elhelyezésére nyújt megoldást. A roermondi létesítmény, melyet előreláthatólag 2016 januárjában adnak át, része a UPS folyamatban lévő európai növekedési tervének.

Mivel a létesítmény a UPS Köln/Bonn-i légi központjának közelében található, a lépés következtében az európai tranzitidők jelentősen lerövidülnek, így a világ bármely pontjára elérhető lesz a másnapi, vagy kétnapos szállítási szolgáltatás is.

Az új létesítmény – mely teljes mértékben megfelel az EU jó nagykereskedelmi gyakorlatának (GDP) – készletmenedzsment, hőmérséklet-érzékeny tárolás és minőségbiztosítás szolgáltatást nyújt majd, közvetlen kapcsolattal a UPS Köln/Bonn-i reptéren található légi központjával. A beruházás tovább növeli a vállalat globális egészségügyi logisztikai hálózatát, mely mostanra már több mint ötven helyszínt foglal magában Európa, az ázsiai és csendes-óceáni térség, valamint Észak- és Dél-Amerika szerte.