Új ügyvezető a DHL Supply Chain Magyarország élén

Írta: Szerkesztőség - 2015 szeptember 15.

Gerencsér Szilárdot nevezték ki a DHL Supply Chain Magyarország ügyvezető igazgatójává. A kimagasló vezetői kvalitásokkal és tapasztalattal rendelkező szakember 2015. augusztus 25-én kezdte meg munkáját a világ vezető szállítmányozási vállalatánál.

Gerencsér Szilárd több mint 15 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik a logisztika és a telekommunikáció területén. Karrierjét a Flextronics Magyarországnál kezdte, ahol először a beszerzési területen tevékenykedett, de rátermettségének köszönhetően hamar előléptették a terület vezetőjévé.

Az elmúlt 7 évet a Nokia Magyarországnál töltötte, ahol előbb az anyaggazdálkodási területet vezette, mely pozíciójában új modelleket és eszközöket vezetett be a szolgáltatás és a termék minőségének javítása és a vásárlói elégedettség fokozása érdekében. Kimagasló eredményinek köszönhetően 2010-ben kinevezték a vállalat logisztikai vezetőjévé, mely pozícióját távozásáig betöltötte. Emellett 2012 és 2013 között a vállalat ügyvezető igazgatója is volt, mely időszak alatt a szervezetet sikerült egy teljes ellátási láncon átívelő projekt keretében úgy átalakítani, hogy közben a folyamatos, eredményes, költség- és környezetkímélő működés zökkenőmentessége biztosítva volt.

A DHL Supply Chain Magyarország ügyvezető igazgatójaként az ügyfelek ellátási lánccal kapcsolatos igényeit szem előtt tartva, Gerencsér Szilárd a hatékonyság és a minőség további fejlesztéséért felel majd.

„Új pozíciómban kiemelt célom, hogy az egység működésével eredményesen és hatékonyan járuljon hozzá a vállalat rövid és hosszú távú céljainak megvalósításához. Csapatommal azon fogunk dolgozni, hogy ügyfeleink elvárásainak megfelelően, a piacon elérhető legjobb és legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtsuk számukra” – hangsúlyozta az új ügyvezető igazgató.

Gerencsér Szilárd rendkívül aktív részese a szakmai közéletnek, a KÜRT Akadémia vendégelőadója, emellett számos konferencia meghívottja.  Kimagasló szakmai munkájáért 2014-ben a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság az év Logisztikai Menedzserének választotta.