fbpx

A Benelux ügyfelek jobb kiszolgálására leányvállalatot alapított a Waberer’s

Írta: Szerkesztőség - 2015 október 06.

A Waberer´s International, Európa vezető komplett rakomány (FTL) specialistája Hollandiában alapított leányvállalatot annak érdekében, hogy tovább javítsa piaci pozícióit a Benelux államokban. Ezzel a lépéssel reagált az Európa legnagyobb saját tulajdonú közúti vontató flottájával rendelkező vállalatcsoport a szolgáltatásai iránt a régióban évről-évre növekvő helyi üzleti érdeklődésre. A holland, belga és luxemburgi piacokhoz köthető árbevétel 2014-ben 15 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit. A 2014. évi jelentős bővülést követően 2015 első hat hónapjában az előző év azonos időszakához képest 10%-kal növekedett a Hollandia, Belgium és Luxemburg piacaihoz köthető árbevétel.

A Benelux leányvállalat megalapítása a Waberer’s európai expanziós stratégiája megvalósításának soron következő lépése volt. A cég 2014-ben Franciaországban, Párizsban és az angliai Felixtowe-ban, majd ezév tavaszán Olaszországban, Milánóban hozott létre leányvállalatot.

A Waberer’s szerelvényei Belgiumból főleg gépkocsi alkatrészeket, élelmiszereket, textíliákat és műanyagokat, Hollandiából gépeket, repülőgép alkatrészeket, kemikáliákat, elektronikai cikkeket, Luxemburgból pedig autóipari alkatrészeket, vas, acél, üveg és porcelán termékeket juttatnak el európai piacaikra.