fbpx

Szöszmentes tisztaság

Írta: Szerkesztőség - 2017 február 01.

Olyan korban élünk, amikor egyre kisebb részecskék életünk egyre nagyobb részére vannak befolyással. Gondoljunk csak a mobiltelefonokra, amelyek a mindennapjainkban már létszükségletnek számító információk elérését biztosítják, vagy az autóinkban található szenzorokra, amelyek a biztonságos utazásról gondoskodnak. Ezen készülékek hibátlan működéséhez többek közt rendkívül tiszta felületekre van szükség, amelyek lehetővé teszik a jelek leolvasását vagy tökéletes vételét. A MEWA, a textilszolgáltatási piac egyik vezető vállalata és szakértője természetesen erre a területre is nyújt megoldást, méghozzá a MEWA PROTEX tisztítókendő formájában.

A PROTEX-et érzékeny felületek tisztítására fejlesztették ki, legyen szó akár érzékeny készülékek szenzorairól, akár az optikai, elektronikai vagy élelmiszeriparban használt képernyők felületéről. Ezekben az ágazatokban egészen kicsi szennyeződésrészecskék vagy zsírfoltok is olyan hibákat okozhatnak, amelyek hosszú leállásra kényszerítik a berendezéseket, ami egyúttal komoly költségeket is jelent. Mindez elkerülhető a MEWA PROTEX alkalmazásával.

Ezt a törlőkendőt mikroszálas szövetből állítják elő a MEWA szövödéjében. A PROTEX használatával a sima felületekről szárazon vagy kissé benedvesítve maradéktalanul el lehet távolítani a zsírnyomokat és az ujjlenyomatokat. A termék legnagyobb előnye óriási felszívóképessége és az, hogy a tisztítás után gyakorlatilag nem marad szösz a felületen. A PROTEX szerkezetének köszönhetően saját súlyának többszörösét képes megkötni.

Magától értetődik, hogy a MEWA PROTEX a vállalat többi törlőkendőjéhez hasonlóan teljeskörű szolgáltatási rendszer keretében jut el az üzemekbe. A törlőkendőket kiszállítják, a használtakat elviszik, kimossák, és újra kijuttatják a felhasználás helyére – és mindezt a többszörösen díjazott MEWA precizitással. A kendőket minden mosási folyamat után ellenőrzik, és szükség esetén kicserélik.

Úgy vélhetnénk, hogy apróság, de mégis: a megfelelő törlőkendő képes a legmodernebb gyárak működőképességét biztosítani, ami végül mindennapi életünk megkönnyítésének záloga.