fbpx

A pontosság egyben takarékoskodás az erőforrásokkal

Írta: Kalmár Nárcisz - 2020 május 28.

A pontosság olyan erény a mindennapokban, amely embertársaink iránti nagyrabecsülésünket fejezi ki. Az üzleti életben a határidők egzakt betartása ennél sokkal többet jelent: lehetővé teszi, hogy takarékoskodjunk a természeti és anyagi erőforrásokkal. A MEWA ipari törlőkendő-szolgáltatása úgy működik, mint egy precíz svájci óramű, és segít az üzemeknek munkájuk pontos elvégzésében.

 

A törlőkendőket közvetlenül a felhasználás helyszínére szállítják

 

A svájci órák a művészi szintre emelt kézművesség és mérnöki tudás remekei. Az apró mechanikus alkatrészek precízen ketyegve az örökkévalóságig működnek, és egyszerűvé teszik tulajdonosuk számára a határidők percre pontos betartását. Ezt a pontosságot a legtöbb emberi kultúrában udvariassági gesztusnak tekintik, amely lényegesen megkönnyíti az emberek közötti kommunikációt.

A gazdaságban a precizitás sokkal többet fejez ki, mint egyszerű udvariasságot. A percre pontosan érkező szállítások révén a vállalatok takarékoskodhatnak a raktárterülettel, az akkurátusan elvégzett szolgáltatások pedig tervezhetőséget, valamint a munkaerő és a gépek magas szintű kihasználását teszik lehetővé. Még egy egyszerű törlőkendő esetében sem szabad alábecsülnünk a határidők precíz betartásának jelentőségét. Ha egy fontos pillanatban elmarad egy lényeges alkatrész tisztítása, akár az egész üzem leállhat, ami nemkívánatos veszteséget okozhat az egész vállalatnak.

A kellemetlen üzemleállások elkerülésének megelőzésére a MEWA textilből készült ipari törlőkendőit komplett szolgáltatás keretében bocsátja ügyfelei rendelkezésére. A nélkülözhetetlen törlőkendőket pontosan az előre egyeztetett napon, előre egyeztetett időközönként precízen arra a helyre szállítják, ahol szükség van rájuk. A használt kendőket pedig begyűjtik, és mindezt átláthatóan, világosan, határidőket betartva – egy svájci óramű pontosságával.

 

A MEWA törlőkendői sokoldalúan használhatók

 

A rendszer mögött egy német vállalat több mint száz éves tapasztalata rejlik, amely szolgáltatásait immár 14 országban nyújtja, és amely Európában a textíliából készült ipari törlőkendők területén piacvezető.

A frissen mosott kendők menetrendszerű kiszállítását és a piszkos törlőkendők pontos begyűjtését átgondolt és jól megszervezett logisztikai rendszer teszi lehetővé. Tehergépjárműink precíz járatrend szerint közlekednek, így tudják a törlőkendőket határidőre elszállítani rendeltetési helyükre mondja Horváth László, a vállalat magyarországi ügyvezetője.

A MEWA ügyfeleinél – teljesen mindegy, hogy kisiparosokról, kisüzemekről vagy ipari nagyvállalatokról beszélünk – egy hiányzó törlőkendő miatt sohasem áll le a termelés. Így járul hozzá a pontosság az üzem hatékony működéséhez.

 

A törlőkendőket oda állítják, ahol használatukra szükség van

Fotók: MEWA