fbpx

Csökkentse a bevételkiesést és a raklapméret-meghatározás idejét!

Írta: Szerkesztőség - 2020 szeptember 29.

A TLD870 kétszer gyorsabb mérési idővel rendelkezik, mint a piacon elérhető rendszerek átlagban. A hatékony dimenzionálás érdekében azonos idő alatt több raklapot képes lemérni, így csökkenti a bevételkiesést, és lehetővé teszi a pontos számlák kiállítását.

 

A szállítmányozási és logisztikai vállalatok célja, hogy a szállításhoz rendelkezésre álló teret maximálisan ki tudják használni. A szigorú határidők betartása miatt gyors munkafolyamatokra van szükség, ezért azonban gyakran előfordul, hogy több raklap esetében is elmarad a méret-meghatározás. Ez hiányos adatokat és pontatlan számlázást okoz.

A METTLER TOLEDO TLD870 új, dimenzionáló technológiája hatékony, hibamentes raklapkezeléssel segít maximalizálni a jövedelmezőséget. A TLD870 minden szállítmány méretét gyorsan és egyszerűen meghatározza – még a nehezen dimenzionálható, fekete műanyaggal vagy fényvisszaverő fóliával rendelkező csomagokét is.

Amellett, hogy egyszerű az üzemeltetése, a TLD870 nem rendelkezik külső mozgó alkatrészekkel. Ennek köszönhetően minimális a használat során bekövetkező kopás és a dimenzionáló berendezés karbantartási költsége. A plafonra szerelhető kialakításból adódóan, a TLD870 nem akadályozza a targoncák munkáját, így az üzemeltetés zavartalanul folyhat.

Minden adatot biztonságosan tárol és továbbít, ehhez a TLD870 nem igényel külső vezérlő egységet. A dimenzionáló berendezést METTLER TOLEDO padló- vagy targoncamérleggel és a megfelelő adatkezelő szoftverrel együtt használva lehetőség nyílik a raklap minden paraméterének meghatározására: 3 dimenziós méretek, tömeg- és vonalkód-adatok egy helyen.

 

Összefoglalva ez a robusztus, könnyen kezelhető dimenzionáló a következőket kínálja:

  • pontos raklapméret, mindössze két másodperc alatt,
  • 99%-os méret-meghatározó képesség akár nehezen detektálható csomagolás esetén is,
  • fényképkészítés funkció a szállítmányok állapotának ellenőrzésére,
  • zökkenőmentes integráció az Ön által választott targoncával vagy padlómérleggel.

 

Töltse le ingyenes kiadványunkat, és ismerje meg Intelligens megoldásainkat, amelyek átláthatóságot és hatékonyságot visznek logisztikai folyamataiba.

További információ: www.mt.com