fbpx

A csomagolás szerepe az e-kereskedelemben

Írta: Szerkesztőség - 2017 szeptember 18.

Napjainkban az e-kereskedelem szerepe egyre fontosabbá válik. A tendenciák azt mutatják, hogy a vásárlók szívesen vásárolnak webáruházakból. Sokkal tudatosabban vásárolnak, amihez az interneten történő vásárlás sokkal nagyobb segítséget nyújt. A vásárlók könnyebben össze tudják hasonlítani a termékek paramétereit a különböző árukereső oldalaknak köszönhetően, és nem utolsó sorban, ki tudják választani, hol találják meg legolcsóbban a kiválasztott termékeket.

Hogy is kapcsolódik a csomagolás az e-kereskedelemhez? – teszik fel többen a kérdést.

Miután a vásárló eldönti, hogy megvásárolja a terméket, az áron kívül sok egyéb szempont is hozzájárul, ahhoz, hogy elégedettek legyenek, és második, esetleg harmadik alkalommal is az adott céget válasszák a kívánt termék megvásárlására.

A vásárlók különböző elvárásokat támasztanak a megrendelt termékkel kapcsolatban. Legfőképpen azt emelnénk ki, hogy időben és kifogástalan állapotban érkezzen a termék az általuk rendelt címre.

A Reményi Csomagolástechnika Kft. ahhoz, hogy megfeleljen ezen igények maximális kielégítéséhez, célul tűzte ki, hogy segítse partnereit, hogy több elégedett ügyféllel gyarapodjanak, akik kifogástalan csomagolású termékeket tudnak kiszállítani vásárlóik számára.

Ehhez bővítette portfólióját több különféle termékkel, melyek kitűnően alkalmazhatók a biztonságos, webshopok által alkalmazott csomagolásokhoz.

Melyek ezek a termékek?

  • Térkitöltő chips
  • Felfújható térkitöltő párna
  • Doboz- és hullámpapírtermékek
  • Okmánytáska
  • Futártasak
  • Feliratozott tapadószalag
  • Légpárnás- és habfólia

A tökéletes webáruházas csomagok elkészítéséhez szükséges csomagolóanyagok beszerzésével kapcsolatban forduljanak bizalommal a Reményi Csomagolástechnika Kft. munkatársaihoz!

Reményi Csomagolástechnika Kft.
1173 Budapest, Régivám köz 6.

www.remenyi.hu
[email protected]
06 1 459 50 80