fbpx

Várakozáson felüli látogatottság a PPDExpo és SignExpo-n

Írta: Csomor Zsolt - 2022 május 25.

A 2022-es PPDExpo és SignExpo szakkiállítás előkészítésének kilenc hónapját végigkísérte, és jelentősen befolyásolta a változó környezet, de végül az eddigi legtöbb kiállítónak örvendhet, és látogatók tekintetében is igen ígéretes.

Programok és díjkiosztók is színesítik az eseményt

Napjainkat óvatos nyitás, „elszálló” árak, alapanyaghiány jellemezik, amit csak nehezít az orosz-ukrán háború. Ilyen környezetben kellett megszervezni az idei PPDexpo és SignExpo szakkiállítást. Az előkészítés kilenc hónapjában több mint 10 forgatókönyet kellett írni, de végül nincs panaszra ok.

stand tricikli kiállítás papírszék
A szakmai utánpótlás is a kiállítás fókuszában áll

Közel száz kiállító érkezett az expóra, és már eddig több mint 3500 előregisztáció érkezett – mondta szerkesztőségünknek Tóth Gábor, a PPDexpo főszervezője, a Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület (PNYME) ügyvezetője, aki számos programra is felhívja az érdeklődők figyelmét. A rendezvény második napján kerülek kiosztásra a HUNGAROPACK Student díjkiosztó, Best Print Hungary díjkiosztó. Az edukáció is kiemelt figyelmet kap, ahol nemcsak a szakma közép- és felsőfokú szakképzőhelyei képviseltetik magukat, de a következő generáció tagjai is belekóstolhatnak az iparág sokszínűsége.