fbpx

Már nevezhet az idei csomagolástervezési diákversenyre

Írta: Csomor Zsolt - 2022 február 13.

Már jelentkezhet a CSAOSZ által megrendezett HUNGAOPACK Student megmérettetésre, ahová a csomagolástechnika szaktárgyat felsőfokú oktatás keretében tanuló egyetemi és főiskolai hallgatók jelentkezését várják 2022. április 30-ig.

Egy ilyen díj jól mutat a pályakezdő önéletrajzában

A verseny szervezője, a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség (CSAOSZ) célja, hogy a szakmát még tanuló diákok ötleteinek, elképzeléseinek bemutatására lehetőséget biztosítson, az arra érdemes munkák tervezőit díjazva tanulmányaikhoz ösztönzést nyújtson, szakmai közvélemény előtti bemutatásuk révén későbbi elhelyezkedési lehetőségeiket javítsa.

A nemzeti verseny kapcsolódik a Csomagolási Világszövetség által szervezett WorldStar Student világversenyhez, így a hazai megmérettetésen elismert nevezések részt vehetnek a nemzetközi rendezvényen is, az ott meghatározott feltételek szerint.

üveg tető karton doboz
2021-ben Lévai Letícia Dorka gombafűszer díszcsomagolás-terve is elnyerte a zsűri tetszését

versenyre nevezhet egyéni nevező (hallgató), illetve kollektíva (hallgatói csoport), akik felsőfokú tanulmányaikat folytatják és azt legkorábban 2022-ben fejezik be. Nevezni lehet a pályázók által, a tanulmányi idejük alatt tervezett, grafika, makett formájá­ban kidolgozott ötletekkel, új csomagolószer, illetve csomagolási megoldásokkal. A verseny­re 2021. augusztus után készült pályamunkákkal lehet nevezni. Nem pályázhat viszont az a hallgató, aki a nevezés tárgyát képező munkát főállású munkaviszonya keretében alkotta.

A nevezési határidő: 2022. április 30. A további nevezési feltételeket a CSAOSZ oldalán olvashatja. Nevezni csak online, ezen a linken lehet.

A három-öt legtöbb pontot kapott nevezés HUNGAROPACK Student 2022 Csomagolástervezési Diákverseny díjat, a további színvonalas nevezések pedig a versenyt támogató szervezetek különdíját, illetve elismerő oklevelet kapnak.

Eredményhirdetésre a 2022. május 24-26. között várhatóan megrendezésre kerülő PPDexpo szakkiállítás keretében kerül sor.

A részvétel feltételeiről további információ Pelczer Ágnes CSAOSZ szervezőtitkártól kérhető:

[email protected]

Összeállította: Csomor Zsolt