fbpx

Ismét feltűnik a színészlegenda az energiaital csomagolásán

Írta: Csomor Zsolt - 2022 február 14.

A magyar márkával immár negyedik éve együtt dolgozó Bruce Willis nemcsak reklámoz a HELL csomagolásán, de rendszeresen fogyasztja is az energiaitalokat. A hollywoodi világsztár a mai napig rendszeresen kéri az utánpótlást, és nála található az egymilliárdomodik doboz, amit nagy becsben tart.

Még két évig biztosan ránk tekint az energiaital dobozáról

A piacvezető magyar energiaital márka büszke arra, hogy Bruce Willis az otthoni hűtőjében is mindig tart egy jó adag HELL-t. A tavalyi évben a színész éppen az USA-ban található Georgia államban forgatta legújabb akciófilmjét, amikor ráébredt arra, hogy nincs nála elegendő a kedvencéből. Mivel a forgatásnak helyszínt adó amerikai kisváros környékén nem volt kapható az ördögfejes energiaital, Willis visszafordíttatta magángépét New Yorkba, hogy az otthoni HELL készletből hozasson utánpótlást.

bruce willis dzseki farmer felhőkarcoló
Kép forrása: HELL ENERGY

A gyümölcsöző együttműködésből már eddig is izgalmas reklámkampányok születtek, így nem csoda, hogy újabb szerződéshosszabbításra került sor. Bruce Willis további 2 évig még biztosan HELL-esként néz vissza ránk az aludobozról világszerte, és bevállalós képekkel emeli a tétet!

„A HELL ENERGY nem titkolt célja, hogy fiatalítsa célcsoportját, ebben pedig óriási szerepe lesz Bruce Willis-nek is a következő két évben. Az amerikai színészről az eddigiekhez képest sokkal vagányabb képek készültek. Azt gondolom, az eredmény önmagáért beszél!” – olvasható a HELL ENERGY oldalán.

A még mindig kiváló formában lévő Bruce Willis legújabb „felfedezettje” a HELL portfólióból a FOCUS nevű termék, amelyet elmondása szerint gyakran a filmszövegek tanulása közben is fogyaszt.

Összeállította: Csomor Zsolt