fbpx

Új vezető a Hamburger Recycling Kft. élén

Írta: Csomor Zsolt - 2024 január 17.

Az idén 30 esztendős Hamburger Recycling Hungary Kft.-nél januárban új ügyvezetőt neveztek ki: Karczub Mária Panyi Lászlótól vette át az ügyvezetői széket, aki több mint négy évtizedes szakmai pályafutását lezárva ment nyugdíjba.

Karczub Mária, a Hamburger Recycling Hungary Kft. újonnan kinevezett ügyvezetője több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik az újrahasznosítási iparágban. 2011-től a cég egyik jogelődjénél dolgozott kereskedőként, majd kereskedelmi vezetőként a csoporton belül. Az ügyvezetői széket Panyi Lászlótól vette át, aki több mint 40 éves szakmai pályafutását lezárva ment nyugdíjba, de tanácsadóként továbbra is segíti a vállalatot.

Karczub Mária, a Hamburger Recycling Hungary Kft. ügyvezetője

Az új vezető a legfontosabb idei projektnek nevezte, hogy hamarosan üzembe állítanak egy olyan gépsort, melynek köszönhetően a logisztikai ágazatban jelentős mennyiségben használt pántolószalagokat válogatják és darálják, amit azt követően újrahasznosítókhoz továbbítanak.

A cég ezenkívül új anyagtípus újrahasznosításába is bekapcsolódna. Emellett a tervek szerint a papír- és a műanyagválogató infrastruktúrájukban is jelentős fejlesztésekre kerül sor, hogy minél megbízhatóbb együttműködő partnerei legyenek a MOHU-nak.