fbpx

Hatékony anyag- és árumozgatás

Írta: Szerkesztőség - 2017 november 16.

A hazai online aukciós szakértő, az Intergavel által szervezett internetes árverésen most elektromos homlokvillás, tolóoszlopos vagy vontató targoncákat, gyalogkíséretű targoncákat és raklapemelőket vásárolhat kedvezményes áron.

A megfelelő, modern raktározásnak rendkívül nagy az ellátási láncon belüli szerepe, így nem mindegy, hogy az mennyire költségigényesen és mennyire hatékonyan alakítható ki vagy tartható fenn. Csak a kitűnően működő raktárirányítás alapozhatja meg egy vállalkozás sikerét, ha ez nem működik megfelelően, nem követhető nyomon a termékek útja, annak számos következménye lehet: hibák, negatív visszajelzések, az üzletfolytonosság fennakadása. A megfelelő raktártechnikai megoldások ráadásul nemcsak a fenti problémákat orvosolják, hanem általuk elkerülhetők az ellenőrzéskor felmerülő büntetések és a balesetek jelentősen is visszaszoríthatóak. Különösen a veszélyes áruk raktározásánál rendkívül fontos szempontok ezek.

Alakítsa ki a megfelelő raktártechnikát, most a piacinál alacsonyabb áron!

Az Auchan solymári központjából származó töltővel, villamozgatóval rendelkező elektromos homlokvillás targoncákra, nagy teherbírású STILL gyártmányú elektromos gyalogkíséretű targoncákra, valamint raklapemelőre illetve vezetőállásos elektromos békákra lehet licitálni.

Az eszközök megtekinthetők november 22-én 10-14 óra között: Auchan Solymár – 2083 Solymár, Szent Flórián út 2.
Árverés zárása: 2017. november 23.
Licitálás és bővebb információ: http://intergavel.hu/auction_details.php?auction_id=258

s

A BorgWarner Oroszlány Kft. telephelyéről többféle toronymagasságú tolóoszlopos targonca, töltővel és tartalék akkumulátorral rendelkező vontató targonca, BT gyártmányú platformos targonca, valamint olyan kiegészítők, mint az akkumulátortöltő, vagy a villamérleg kerültek kalapács alá.

Az eszközök megtekinthetők december 4-én 10-15 óra között: 2840 Oroszlány, Táncsics Mihály út 111.
Árverés zárása: 2017. december 5.
Licitálás és bővebb információ: http://intergavel.com/auction_details.php?auction_id=262

Borg Warner

Az Auchan Óbuda harmadik kerületi komplexumából STILL gyártmányú vezetőállásos elektromos békákat, különböző emelési magasságú elektromos gyalogkíséretű és homlokvillás targoncákat árvereznek el.

Az eszközök megtekinthetők december 15-én 10-14 óra között: 1033 Budapest, Szentendrei út 115.
Árverés zárása: 2017. december 18.
Licitálás és bővebb információ: http://intergavel.com/auction_details.php?auction_id=266

auchan óbuda

A STILL már régóta villástargonca, kocsi és vontató, valamint a legkorszerűbb raktárkezelő rendszerek vezető szállítójának számít.

Amennyiben az Ön vállalatánál vagy raktárában is feleslegessé vált használt, ám még működőképes targonca, ne várjon tovább, most bízzon meg minket az eladásával!

További információk:
+36 30 353-7481
[email protected]