fbpx

Sikeresen célba ért a GEFCO első komplett zárt tehervonata

Írta: Szerkesztőség - 2017 december 21.

A vonat kevesebb, mint három hét alatt szállította le a 40 láb hosszúságú konténereket a kínai Vuhanból az észak-franciaországi Dourges-ba a GEFCO ügyfele, a PSA számára. A zárt tehervonat november 3-án indult Vuhanból, majd Kazahsztánon, Oroszországon, Fehéroroszországon, Lengyelországon és Németországon keresztül folytatta útját, végül november 22-én megérkezett a dourges-i terminálra.

Vámkezelés után a szállítmányt közvetlenül a PSA egyik leányvállalati telephelyére, a Française de Mécanique számára továbbították.

A projektet a GEFCO irányította és koordinálta a különböző országok vasúti partnereivel és a GEFCO Forwarding sanghaji, moszkvai és párizsi csapataival közösen.

A több mint 65 évnyi logisztikai tapasztalattal rendelkező GEFCO már bő 4 éve szervez vasúti szállításokat Ázsiából Európába. A Csoport támogatja a két földrész közötti egyre növekvő kereskedelmet, valamint a konténerek vasúti szállítását, és folyamatosan keresi az új költséghatékony, rugalmas, megbízható és biztonságos megoldásokat, hogy megfeleljen ügyfelei elvárásainak és támogassa üzleti fejlődésüket – mondta Anthony Gunn, a GEFCO Freight Forwarding ügyvezető alelnöke.