fbpx

Elstein: a gyártási eljárásokban a magas hatékonyságú fűtőelemek megnövelik a jövedelmezőséget

Írta: Szerkesztőség - 2018 május 25.

Az Elstein infravörös kerámia fűtőelemeit 1950 óta saját szabadalom és gyártási eljárás alapján fejlesztették ki és gyártják Németországban. Az Elstein termékek univerzálisan használhatóak, technika színvonalukat világszerte elismerik. A legkülönfélébb minőségi- és teljesítményszintek alapján messzemenően teljesítik az ügyfelek elvárásait.

Az Elstein sugárzók az ipar számos területén alkalmazhatók, pl. gép- és berendezés gyártása, labor- és gyógyászati technika, műanyagipar, készülék- és épülettechnika, gasztronómia, nagykonyhai üzemek, mezőgazdaság, állattartás, valamint élelmiszeripar.

Precizitás a részletekig

A hosszú élettartam mellett az energiahatékonyság és ökológiai fenntarthatóság ma az ipar legfontosabb szempontjai között szerepel. Az Elstein infravörös sugárzók általi hőközlés lényeges előnyei:

  • Az Elstein sugárzók hosszú élettartamúak és megbízhatóak. Alkalmazásukkal elkerülhetők a gépek leállása miatti termeléskiesések.
  • Munkadarabok hevítése: nem szükséges további közeg, mint pl. levegő a hőátvitelhez.
  • Az infravörös sugárzás hullámtartománya: a közép és hosszúhullámú infravörös sugárzóval a fűtendő felület belsejétől történik a melegítés.
  • A dolgozókat nem vakítja a hevítési technológia: az elektromos energiát használják elsődlegesen a hőtermeléshez.

A leghatékonyabb fűtés

Az Elstein sugárzók csökkentik a termelésből kieső időt és lehetővé teszik egyidőben a gyártási eljárásban a darabszámok és jövedelmezőség megnövelését.

  • Évtizedes tapasztalat alapján kompetens tanácsadás és fejlesztés áll a háttérben, minőségbiztosítási intézkedésekkel és a késztermékek 100%-os ellenőrzésével.
  • A szervizszolgáltatást közvetlen kapcsolatok, rövid szállítási határidők, világszerte rendelkezésre álló termékek és szerelési segítség jelentik.

Inpiro Magyarország Kft, 1138 Budapest, Révész u. 9., Tel.: 1-320-2238,

Az infravörös kerámia sugárzók forgalmazója már több mint 20 éve.