NYOMTATÁS HOZZÁADOTT ÉRTÉKKEL

Levegő párásítás nyomdáknak

A Gelbert ECOprint (Budapest) nyomda számára a legjobb minőségű nyomtatás magától értetődő. A cég több, mint 30 éve garantálja ügyfeleinek a legjobb minőségű nyomdai termékeket. „A legkorszerűbb technológia az alap – a rendkívüli eredmények

azonban csak hozzáértéssel és a technika megfelelő használatával érhetők el“ – hangsúlyozza Gellér Róbert (ügyvezető) 55 munkatársa jelentősségét. A nyomda már 2007-ben beruházott egy DRAABE magasnyomású levegő párásítóba, hogy eleget tegyen az elektronika, az autóipar és a gyógyszeripar területéről érkező, magas igényeket támasztó ügyfeleinek.

Zavartalan termelés

Szamosi Dénes ügyvezető helyettes számára a tartósan optimális páratartalom biztosítása a minőségbiztosítás egyik fontos eleme: „Gyógyszeripari ügyfeleink számára nagyon vékony, 40-60 g/m2 tömegű papírral kell dolgoznunk. Az optimális, 50%-os páratartalom véd az elektrosztatikus feltöltődéssel szemben, és garantálja a zavartalan termelést.” Ezen felül a páratartalom révén biztosítható a papír tervszerű elhelyezkedése a nyomtatás és a továbbfeldolgozás során.

A karbantartást is beleértve

A nagynyomású technika révén a DRAABE TurboFog rendszer nagyon hatékony, és mikrofinomsággal képes a vizet elpárologtatni. A digitális vezérlés következtében a mennyezeti készülékek biztosítják az optimális páratartalmat. A Gelbert EcoPrintnek nem kell törődnie a karbantartással: A DRAABE vízelőkészítés és nagynyomású pumpa egy kis konténerben található, amelyet hathavonta kicserélnek.” Az elektrosztatikai problémák megszűntek. A konténercsere következtében nincs többletmunka. Nagyon elégedettek vagyunk, és az új épületünkben is DRAABE-t fogunk használni”, foglalja össze tapasztalatait Gellér Róbert.

Igényelje az információs csomagot és tudjon meg többet!

digitális gyógyszeripar nyomda nyomtatás párásítás