fbpx

Kimagasló elismerésben részesült a Varga-Flexo nyomdagépe

Írta: Csomor Zsolt - 2021 április 30.

A Varga-Flexo Kft. VARGA OKTOFLEX | PREMIUM nyomdagépe elnyerte a világ egyik legnagyobb presztízsű design díját. A berendezés már eddig is több versenyen bizonyított.

 

Számos megmérettetésen díjazzák a hightech manufaktúra munkáját

A VARGA OKTOFLEX | PREMIUM nyomdagép kapta az iF DESIGN AWARD 2021 díjat. Az OKTOFLEX PREMIUM egy átgondolt, alapos tervezésen alapuló termékfejlesztési projekt eredménye.

 

VARGA OKTOFLEX PREMIUM nyomdagép
Kép forrása: Varga-Flexo Kft.

 

A végleges kialakítás a Varga-Flexo Kft. 27 év alatt felhalmozott tapasztalatát tükrözi. A tervezés célja az ember és a gép közötti optimális kapcsolat kialakítása volt az üzemeltetés, a kezelés, a karbantartás és a szervizelés szempontjából – olvasható az ifworlddesignguide.com oldalon. Ezt a formálisan, vizuálisan és funkcionálisan integrált rendszert az IPAR 4.0 elveivel összhangban hozták létre.

„Nagyon jó érzés, hogy egy kis magyar hightech manufaktúrává válunk, és a legnagyobb nemzetközi design megmérettetéseken sorra elismerik a munkánkat. Büszke vagyok az emberekre, akik ezeket a gépeket tervezik és építik, és mindenkinek köszönjük, akik biztattak és segítettek bennünket” – olvasható  a Nyomda- és Papíripari Szövetség Facebook oldalán.