fbpx

Automata raktár projektet díjazott a szakma

Írta: Transpack-2022/V. lapszám cikke - 2022 november 04.

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság, mint a logisztikai szakterület meghatározó szervezete évről évre meghirdeti a Logisztikai Kiválóság Díjat.

raktár

A díj odaítélésének célja az elmúlt időszakban megvalósult, példamutató szakmai projektek elismerése a logisztika és ellátásilánc-menedzsment területén. Az idei évben a Gamma Digital Kft. és a Master Good Kft. közös pályázata „Raktárautomatizálás a Master Good kisvárdai és petneházi telephelyein” címmel nyerte el a Logisztikai Kiválóság Díjat, a magas színvonalú és nagy volumenű beruházás kiváló megvalósításáért és az ehhez szükséges rendszerintegrátori tevékenységért. 2020-21-ben a magyar tulajdonban lévő Master Good Kft. nagyszabású beruházások eredményeként Európa egyik legjelentősebb baromfi vágóhídját és tovább feldolgozó üzemét hozta létre Kisvárdán és a közeli Petneházán.

A beruházások egyik legfontosabb eleme az a két, önmagában is komplex automata raktári és anyagmozgató rendszer volt, amelyeket egy szintén magyar tulajdonú vállalkozás, a Gamma Digital Kft. valósított meg. A beruházások révén egy európai viszonylatban is élenjáró, teljesen automatizált gyártó és anyagmozgató rendszerek komplex együttese jött létre az északkelet-magyarországi régióban.