fbpx

A CSAOSZ is a virtuális teret választotta

Írta: Csomor Zsolt - 2020 szeptember 24.

A Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség (CSAOSZ) nagyon készült az idei konferenciájára, amit először másfél naposra tervezett. A szövetség alapításának 30. évfordulóján azonban a biztonság érdekében a virtuális térben zajlik a rendezvény.

 

 

A CSAOSZ számára a konferenciák mindig is ünnepnek számítottak: részben, mert oda évek óta több mint száz kolléga érkezik, de azért is rendkívüliek ezek az alkalmak, mert a HUNGAROPACK Magyar Csomagolási Verseny díjátadó ünnepségét, a nyertesek megérdemelt köszöntését is e program zárásaként tartja. Továbbá a Magyar Csomagolási Évkönyv legfrissebb kiadásának megjelentetését is mindig ez alkalomra időzíti a szövetség.

Sajnos ez idén másként lesz, ugyanis a CSAOSZ a biztonság érdekében online (Facebook Live és Zoom) tartja meg konferenciáját, amit három délelőttre, kéthetente (október 14., október 19. és október 21.) tart. Az előadások hallgatása mindenki számára díjmentes. A belépési kódokat e-mailben ([email protected]) történő regisztráció után küldi meg a CSAOSZ.

A konferenciát követően megjelenő Magyar Csomagolási Évkönyv egy példányát a konferencia minden azonosított hallgatója postai úton megkapja.