fbpx

Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek 12. Nemzetközi Konferenciája

Írta: Szerkesztőség - 2018 július 31.

2018 májusában immár a 12. nemzetközi konferenciáját szervezte meg a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja. Az esemény a logisztikai szakma egyik legrangosabb rendezvénye, melyet május 31-június 1-jén rendeztek meg Tapolcán, a Hunguest Hotel Pelionban****, több mint 350 résztvevővel.

A rendezvény kiemelkedő szakmaiságát bizonyítja, hogy évről évre nagyobb létszámmal kerül megrendezésre. Hűen tükrözi az esemény sokszínűségét és logisztikai fontosságát, hogy raktározási, beszerzési, logisztikai vezetők, ellátási lánc menedzserek képviseltetik magukat többek között a hazai autóipar, gépgyártás, elektronika, gyógyszeripar, élelmiszeripar, nehézipar, feldolgozóipar, vegyipar területéről.

Az elmúlt években a konferencia nemzetközi eseménnyé nőtte ki magát, több külföldi előadó és logisztikai vezető is képviseltette magát az USA-ból, Kínából, Németországból, Ausztriából, Olaszországból, Törökországból és Japánból is.

A konferencia egy kerekasztal-beszélgetéssel vette kezdetét, mely a logisztika iparág digitalizációjára és az azonnali reakciókra helyezte a hangsúlyt.

A csütörtöki nap plenáris előadásokkal folytatódott, majd szakmai workshop prezentációk színesítették a programot. Az előadók a délelőtt folyamán a Pápai Hús Kft., Cola Trans Kft. és a Pernod Ricard Hungary Kft. szakemberei voltak. Az előadások értékteremtő mivoltán túl a szakmai kapcsolatépítés is fontos szerepet kapott a rendezvényen, esti programként szórakoztató műsorral színesített gálavacsora zárta a napot.

A rendezvény második napján többek között a Nilfisk Kereskedelmi Kft. és a Transport & Enviroment vezetőitől hallhattunk előadást raktárvilágítási megoldásokról és a fenntartható közúti árufuvarozásról. A pénteki napon az X, Y és Z generáció is előtérbe került, Tari Annamáriától tudhattuk meg: mi a kulcs a generációk között, hogyan kommunikáljunk, milyen szempontok alapján alakítsunk ki kapcsolatot.

A konferenciasorozat a hazai szakmai életben egy kivételes lehetőség arra, hogy a logisztikai szakemberek megosszák egymással az aktuális, napi problémáikat és az őket foglalkoztató stratégiai kérdéseket. A gyakorlati módszereken, menedzsment fejlesztő előadásokon túl értékes szakmai kapcsolatok kialakítására is lehetőséget nyújtott a rendezvény.

Időpont: 2018. május 31 – június 1.

Helyszín: Tapolca, Hunguest Hotel Pelion****

Tel.: +36-1-801-8633 E-mail: [email protected]

Főoldal