fbpx

Tolódik a NLV 15. Konferenciája

Írta: Sándor Ildikó - 2019 február 18.

Időpont változás: A 2021. május 19-21. közötti időpontra meghirdetett Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek 15. Konferenciája tervezetten 2021. október 6-8. között kerül megrendezésre.

 

logisztikai konferencia

Pál Feri a legutóbbi NLV konferencián

 

Legutóbb, az Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja januárban tartott konferenciáján résztvevők megtudhatták, mire számíthatnak a logisztika területén 2021-ben. Sajnos azonban a világjárvány itt is közbeszólt, ezért a rendezvényen online vehettek részt az érdeklődő szakemberek. Az előadóink között olyan nagyvállalatok vezetői voltak, akik csak ezen a rendezvényen fedték fel titkaikat, mutatták be esettanulmányaikat arról, hogyan tartoznak ők a legjobbak közé. Beszámolónkat itt olvashatja a januári rendezvényről.

 

Az őszre tervezett konferenciáról bővebb információ hamarosan a https://nagyvallalatilogisztika.hu/ oldalon lesz elérhető.

 

logisztikai konferencia

 

A Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja logisztikai, raktározási, beszerzési és supply chain vezetőket tömörítő egyesület. A Klub 2008-as megalakulása óta több mint 120 taggal rendelkezik, akik számára a szakmai szövetség kapcsolatépítési, szakmai fejlődési lehetőséget biztosít. A klub célja egy olyan önkéntes és emberi kapcsolatokon alapuló közösség létrehozása, ahol a tagok egymást segítve törekszenek arra, hogy munkájuk könnyebbé, eredményesebbé és professzionálisabbá váljon.

A klub kiemelkedő rendezvénye a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Konferenciája, mely egy kivételes lehetőség arra, hogy gyakorló szakemberek egymással aktuális, napi problémáikat megosszák, vagy őket foglalkoztató stratégiai kérdésekben eszmét cseréljenek.