fbpx

A tesztoszteron, a Sziget és a logisztikai trendek

Írta: Kohout Zoltán - 2019 március 07.

Vezetői karizma, tesztoszteron kontra szorongás a siker útján, erőforrás- és munkaerőhiány-menedzselés, logisztikai és fuvarozási trendek – ezt és sok más érdekességet ígér az NLV Klub májusi rendezvénye.

 

Május 15-én, délután tartja közgyűlését és háromnapos konferenciája első napjának előadásait a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja. A közhasznú egyesület közgyűlése után máris a logisztikai „húrjai” közé csapnak: a globális trendekről és hazai kilátásokról Ligetfalvi Gábor gazdasági szakértő és Török Zoltán pénzintézeti elemző beszél, majd a vezetői karizmafejlesztés fogásait ismerteti Bolya Imre tréner.

Másnap, május 16-án kerekasztal-beszélgetést tartanak a munkaerőhiányról Szabó Zoltán NLV-klubelnök, Major Lajos manager, Hegedűsné Szendy Zsanett HR-vezető részvételével – e témában egyébként aznap délután is lesz egy előadás A munkaerő megtartása és fejlesztése címmel Prokop Réka HR-szakember révén. Ezután „Tudd hol a helye!” avagy termékkövetés helymeghatározás alapokon címmel Menyhárt Sándor senior sales manager és Sörös László folyamatmérnök tart előadást.

A konferencia foglalkozik az automatizált logisztikai rendszerek (Zahornitzky Tamás értékesítési vezető), az erőforrás-tervezés témakörével (Hegedűsné Szendy Zsanett és Lackó Magdolna HR-vezeztők), Kovács István logisztikai vezető a gyártósori okos-anyagellátásról beszél, lesz szó a közúti áruszállítás logisztikájának új dimenzióiról is.

Az NLV Klub konferenciájának várhatóan izgalmas zárómozzanatát képezi majd a két ismert média- és kulturális személyiség előadása. Krizsó Szilvia, kommunikációs tanácsadó, tréner, coach a szorongás legyőzéséről vagy akár a siker érdekében való felhasználásáról beszél Tesztoszteronnal a sikerért című előadásában. Őt Gerendai Károly üzletember, a Sziget Fesztivál alapítója követi majd.