fbpx

Az EY díjazza hazánk legjobb üzletembereit

Írta: Csomor Zsolt - 2019 június 07.

A világ egyik vezető tanácsadó cége, az EY az idei évben is meghirdeti Az Év Üzletembere díjat. A program olyan hazai vállalkozókat mutat be, akik sikereikkel előremutató gazdasági és társadalmi változásokat érnek el.

A 2003 óta magyarországi hagyományokkal is rendelkező globális díj célja, hogy azokat a tehetséges üzletembereket kutassa fel, és kapcsolja össze a világ minden táján, akik már most élen járnak az innováció, a növekedés és a modern technológiák alkalmazásának területén. Olyan agilis vezetőket mutatnak be, akik felelősséget vállalnak cégük környezete, valamint a társadalom iránt. Elég ambiciózusok ahhoz, hogy a piaci trendek elébe menjenek, és újításaikkal a következő szintre emeljék vállalatukat a digitalizáció és a globalizáció által hajtott gazdaságban, hangsúlyozta Rencz Botond, az EY vezérigazgatója.

Az elismerés mellett a program külön kiemeli azokat a vállalkozókat, akik az újgenerációs gyártástechnológiák, az adatalapú okosmegoldások, a vásárlókkal közös értékteremtés vagy az életminőség javítása területén értek el kiemelkedő eredményeket.

A díjra a jelentkezési határidő 2019. szeptember 15-e. További információ az EY Az Év Üzletembere Díjról: www.eoy.hu