fbpx

FramePick 4 Wholesale – a rendelések feldolgozásának gyorsítása érdekében

Írta: Szerkesztőség - 2019 október 11.

A FramePick 4 Wholesale a Kardex Remstar egyedülálló megoldása, amely felgyorsítja a rendelések feldolgozását, így a nagykereskedelmi vállalatok drasztikusan csökkenthetik a megrendelések feldolgozási idejét. A FramePick 4 Wholesale ötvözi a Kardex LR 35 raktári modulok sebességét, a put-to-light technológia hatékonyságát és a széles körben használt komissiózókocsik kényelmét.

A nagykereskedelmi és e-commerce vállalatok napi szinten érzik a raktári kapacitásra nehezedő nyomást. Egyszerűen nincs rá idő, hogy az operátorok végtelen polcsorok mentén járkáljanak, hogy összegyűjtsék, becsomagolják, és kiadják a rendelési tételeket.

A Kardex ezen raktárak számára fejlesztette ki a FramePick 4 Wholesale-t

Egy hatékony, árut-az-emberhez megoldást, amely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy drasztikusan csökkentsék a raktáraikban megtett távolságokat. Az okos és intuitív technológiák kombinációja gyakorlatilag kiküszöböli a komissiózási hibákat, az intelligens rendelés-előkészítés jelentősen növeli az operátorok produktivitását.

A rendszer szívét az LR 35 alkotja, amely a Kardex Remstar-portfólió leggyorsabb vertikális raktározórendszere. Két LR 35 modul kombinációja lehetővé teszi, hogy óránként akár 300 tárolódobozt juttassanak el az operátorokhoz, minimális mozgásigénnyel. További előnye, hogy segítségükkel a raktározási alapterület akár 80%-ban csökkenthető.

A FramePick 4 Wholesale megoldást egyedivé teszi az, hogy igény esetén a már meglévő komissiózókocsik használhatók az áru ki- és betárolásánál. Ezeket a komissiózókocsikat egyszerűen a put-to-light technológiával ellátott úgy nevezett ‘Put Frame’ keretek mögé helyezik. Az operátor egy szkenneléssel hozzárendelheti az ügyfelek megrendelési tételeit a tárolódobozokhoz. Amikor az LR 35 modul kiad egy tárolódobozt, a kijelzőn láthatóvá válik, hogy abból hány árucikket kell áthelyezni a komissiózókocsin az adott ügyfél rendeléséhez tartozó dobozokba. Amikor a teljes megrendelés összeállt, a komissiózókocsi a tárolódobozokkal könnyen átvihető a csomagolási területre. Ezután a következő megrendeléshez tartozó üres komissiózókocsi kerülhet a ‘Put Frame’ mögé.

Moduláris és bővíthető rendszer

A termékskálától, a forgalom mértékétől és a megrendelésekkel kapcsolatos munkafolyamatoktól függően két, négy vagy hat LR 35 modulból álló konfiguráció alkalmazása is lehetséges. A komissiózókocsik pozícióinak száma szintén egyszerűen bővíthető további ‘Put Frame’ keretek hozzáadásával. A többszínű kijelzők használata lehetővé teszi minden operátor számára, hogy egy pillanat alatt átlássa, mely ügyfélhez tartozó komissiózókocsin kell elhelyezni az árucikkeket.

A Kardex Remstar biztosítja a teljes megoldást, beleértve az LR 35 modulokat, a ‘Put Frame’ kereteket és a szoftvert, amely kifejezetten a gyors rendelés-feldolgozást támogatja a nagykereskedelem és az e-kereskedelem résztvevői számára. A bevált gyakorlatok alapján a különféle standard szoftveres modulokat gyorsan és könnyen megvalósítható rendszerbe csomagolták, amelyek könnyen integrálhatók a meglévő ERP vagy raktárkezelő-rendszerekbe (WMS). Az olyan kiegészítő rendszerek, mint például az érintőképernyő és a lézerpointer, minimálisra csökkentik a komissiózási hibák számát. Opcióként a Kardex Remstar vállalja a műanyag tárolódobozok, komissiózókocsik, címkenyomtatók és további szoftvermodulok szállítását is. Ezt még egy teljes körű szervizcsomag is kiegészíti. Ez biztosítja az ügyfél számára a rendelések gyors teljesítéséhez szükséges biztonságot.

A Kardex Remstar-ról

A Kardex Remstar dinamikus raktározó- és komissiózórendszereket fejleszt, gyárt és szervizel. Termékeit, megoldásait minden iparágban használják, hogy a felhasználók egyszerűbb és átláthatóbb módon szervezhessék intralogisztikai folyamataikat, valamint hogy csökkenthessék a raktárhelyet és a raktározás költségeit. A Kardex Remstar ügyfelei számos iparágban jelen vannak, például autóipar, elektronikai ipar, vegyipar/gyógyszeripar, kiskereskedelem, gépgyártás, ill. egészségügy.

A Kardex Remstar két németországi gyárral rendelkezik (Bellheimben és Neuburgban). A mai napig a vállalat mintegy 140 000 dinamikus raktározórendszert telepített szerte a világon. Kiterjedt értékesítési és disztribútorhálózatán keresztül a Kardex Remstar több mint 30 országban van jelen, és világszerte mintegy 1200 embert foglalkoztat.