fbpx

A Wareh.com lett a legígéretesebb logisztikai startup

Írta: Csomor Zsolt - 2019 november 06.

Több európai országból 12 fiatal vállalat – amelyek csúcstechnológiát, innovatív szolgáltatásokat és termékeket kínálnak a TSL-ipar számára – versenyzett a HyperLOG konferencián, az év legizgalmasabb logisztikai startup-versenyén. A konferencia több száz résztvevője Közép- és Kelet-Európa logisztikai és szállítmányozási ágazatának vezetői választották ki a győztest.


Forrás: Trans.INFO

A HyperLOG konferencián szavazás útján választották ki a legjobb iparági indulókat, akik bemutatták ötletüket. A versenyen részt vevő 12 társaság közül a Wareh.com-ot ítélték a konferencia résztvevői a legígéretesebbnek. A startup olyan raktározási platformot fejlesztett, ami lehetővé teszi a legközelebbi, legbiztonságosabb raktár megtalálását az Európai Unió bármely országában, és az app segítségével könnyen le is lehet foglalni a helyet. Az első helyezett díja egy 6000 eurós csekk.

A második helyezett a németországi Instafreight, ami 4000 eurós csekkel lehetett gazdagabb. A vállalkozás egy B2B digitális továbbítási szolgáltatást hozott létre, amely lehetővé teszi az áruszállítás gyors és hatékony kezelését.

A harmadik díjat a Lengyelországból származó Goodloading kapta a rakománytér optimalizálására szolgáló appjukért, olvasható a Trans.INFO oldalán