fbpx

Ötlettől a kulcsrakészig – Csarnoképítés mesterfokon

Írta: Szerkesztőség - 2019 november 07.

Rendelkezik tervekkel vagy csak gondolkodik a tervezésen? Keresse bizalommal a Pallér Csarnok Kft.-t! Személyre szabott ütemtervvel segítik beruházásának eredményes megvalósulását!

Visszaszámlálás indul! 2021-től nagy változások állnak be az épületek energetikai megfelelőségi szabályozásában! Azok a csarnokberuházások, amelyek jövő őszig nem zárulnak le, és terveik még nem a 2021. január 1. után érvényes energetikai elvárások szerint készültek, illetve kerülnek kivitelezésre, jelentős költségnövekedéssel járhatnak. Akár rendelkezik jelenleg tervekkel, akár most gondolkozik a tervezés elindításán, keresse bizalommal a Pallér Csarnok Kft.-t, amely cég szakemberei kulcsrakész csarnokokat építenek, és tervezéssel, illetve személyre szabott ütemtervvel segítik a beruházás eredményes megvalósítását.

A Pallér Csarnok Kft. 2000 m2 feletti gyártó- és üzemcsarnokok, logisztikai raktárak tervezésére és generálkivitelezésére specializálódott, 100% magyar tulajdonban lévő vállalkozás.
Több mint egy évtizede kiemelkedő szolgáltatásokat nyújtunk a magyar és több mint egy fél évtizede a német építőipari piacon. Referenciáink között több nemzetközi és hazai nagyvállalat is szerepel, széles ágazati spektrumnak (autóipar, elektronika, élelmiszeripar, logisztika stb.) terveztünk és építettünk már csarnokokat.
Megbízható szereplőként Magyarországon a csarnoképítés területén vezető szerepet töltünk be, és Németországban is egyre jelentősebb piaci résztvevővé váltunk. Megépített csarnokainkban folyamatosan a legújabb fejlesztésekkel igyekszünk kielégíteni Ügyfeleink igényeit tervezéstől a kulcsrakész megvalósításig.

A Pallér Csarnok Kft. csarnokok tervezésére és generálkivitelezésére specializálódott. A szigorúan vett csarnoképítési fókuszunkra és kollégáink szaktudására támaszkodva alkalmazzuk azokat az aktuális, alternatív műszaki megoldásokat, amelyekkel a legköltséghatékonyabban valósítható meg a beruházás és a hosszú távú üzemeltetés. Ezek a speciális csarnoképítési megoldások jobb épületfizikai tulajdonságokat biztosítanak az épületnek úgy, hogy annak esztétikai, valamint használhatósági értékeit nem befolyásolják. Közel 170 megépített gyártó- és üzemcsarnok, illetve logisztikai raktár kivitelezési tapasztalataira támaszkodik a Pallér Csarnok Kft.

Specializáció

Az ipari épületeken belül raktárak és gyártóüzemek tervezésére és kivitelezésére fókuszálunk. 2000 m2 feletti alapterület és összetett műszaki tartalom esetén tudunk igazán versenyképesek lenni. Multinacionális vállaltoknak és a kkv szektor stabil képviselőinek tervezünk és építünk Magyarország teljes területén és Dél-Németországban. Aktív a jelenlétünk különböző területeken: autóipar, gépgyártás, villamosipar, műszergyártás, logisztika, élelmiszeripar.

Generálkivitelezés – csarnoképítés kulcsrakész állapotra, rejtett költségek nélkül

Bízza ránk a beruházás előkészítését: telekingatlanok összehasonlítása, építési szabályozás megismertetése, geodéziai felmérés és talajvizsgálat készítése. Emellett koncepcióterv, illetve engedélyezési és kiviteli tervdokumentáció készítésében is segítünk.

Tervezési tanács

Már az engedélyezési tervdokumentáció készítésekor eldől az, hogy milyen négyzetméteráron valósítható meg egy csarnok. Ezt a bekerülési árat nagyban meghatározza, hogy mennyire volt költséghatékony szemléletű a tervezés az építészeti, tűzvédelmi és gépészeti koncepció kialakításától kezdve a könnyen és biztonságosan kivitelezhető részletekig.
Körültekintő tervezéssel a beruházási költségek csökkentésén túl az is biztosítható, hogy az épület jelentős hozzáadott értékkel bírjon. A használat során derül csak ki ugyanis, hogy az épület jól működik-e, és ez a tervezés minőségén múlik. Léteznek mérhető pozitívumok, pl. az átlagosnál alacsonyabb fenntartási és karbantartási költségek, a funkcionalitásból adódó hatékonyabb munkavégzés, és vannak nem feltétlenül számokban kimutatható előnyök, pl. a cég arculatának javulása vagy a dolgozói elégedettség. Mindezzel végső soron együtt jár a cég sikerének növekedése.

Saját tervezőiroda

Pallér Tervezőirodánkkal az elmúlt években közel 100 ipari és logisztikai csarnokot terveztünk; erre a tapasztalati tudásra támaszkodva alkalmazzuk és folyamatosan kutatjuk azokat az aktuális, alternatív műszaki megoldásokat, amelyekkel a legköltséghatékonyabban valósítható meg a beruházás és a hosszú távú üzemeltetés.
A tervezés során komplex módon kezeljük az abban részt vevő összes szakág munkáját, így a Megrendelő összehangolt és a legoptimálisabb, legköltséghatékonyabb műszaki megoldásokkal találkozik. Már a telek kiválasztásának is nagy jelentősége van a későbbi költségek alakulásában, ezért javasoljuk a mielőbbi kapcsolatfelvételt.

Építész: Az építésztervezők a helyi és országos jogszabályok ismeretében a beruházói igényeknek megfelelően megálmodják, majd részletekbe menően megtervezik az adott épületet. Az együttműködés során tanácsaikkal segítik feltárni az építészeti lehetőségeket.
Statikus: A tartószerkezet optimális megválasztása a projekt jelentős költséghányadért felel, ezért nagy jelentősége van, hogy pl. milyen keresztmetszetű legyen a gerenda vagy a pillér, és milyen alapozásra van szükség az adott talajviszonyok esetén, hogy az épület „megálljon” a saját lábán.
Gépész és elektromos: Az építész és statikus társtervezőkkel együttműködve energiahatékony gépészeti (fűtés-hűtés, légtechnika, technológia) és elektromos rendszerek (erősáram, gyengeáram, automatika) tervezését végezzük, továbbá segítjük a telek közműigényeinek meghatározását, a csapadékvíz kezelését.
Tűzvédelmi szakértő: Munkájával segíti a tervezés alapját képező tűzvédelmi koncepció kialakítását, majd fontos szerepet játszik az épület terveinek engedélyezésénél.

Tanúsítványok

Megbízható munkaadó: A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara, a német gazdaság hivatalos magyarországi képviselője által odaítélt cím a munkavállaló-barát környezetünk megteremtését ismeri el, erősítve munkaerőpiaci pozíciónkat.
Bisnode tanúsítvány: Pénzügyileg stabil vállalkozás vagyunk a Bisnode nemzetközi cégminősítő objektív minősítése alapján, mellyel Magyarországon csupán a cégek 7,44%-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy a velünk létesített üzleti kapcsolat alacsony pénzügyi kockázattal jár.
KKV TOP 100: A tanúsítvány alapján a legkiemelkedőbb és legeredményesebb hazai középvállalatok közé tartozunk, megbízhatóak vagyunk, dinamikusan növekszünk és magas termelékenységi mutatóval rendelkezünk.
ISO 9001: Az ISO 9001-es szabvány szerinti tanúsítvány megszerzésével egy nemzetközi kritériumrendszer szerint is bizonyítottuk rátermettségünket a minőségi munkavégzés terén.

Keressen minket bizalommal!

Pallér Csarnok Kft.
mobil: 06 20 359 7671
e-mail: [email protected]
1007 Budapest, Margitsziget Danubius Grand Hotel IV. em.
web: www.pallercsarnok.hu