fbpx

Csomagolástervezési Diákverseny! Nevezzetek március 2-ig!

Írta: Kalmár Nárcisz - 2020 január 10.

A HUNGAROPACK STUDENT 2020 Csomagolástervezési Diákverseny alapvető célja a csomagolástechnika szaktárgyat felsőfokú oktatás keretében tanuló egyetemi és főiskolai hallgatók számára megmérettetési lehetőség teremtése. A verseny szervezője: a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség (CSAOSZ), mint a Csomagolási Világszövetség (WPO) magyar tagja.

A verseny üzenete és célja

…az, hogy a szakmát még tanuló diákok ötleteinek, elképzeléseinek bemutatására lehetőséget adjanak, és az arra érdemes munkák tervezőit díjazva tanulmányaikhoz ösztönzést nyújtsanak, szakmai közvélemény előtti bemutatásuk révén pedig javítsák későbbi elhelyezkedési lehetőségeiket.

Az eddigi hazai diákversenyek résztvevői közül egy kivétellel minden évben neveztek hallgatók a Csomagolási Világszövetség WorldStar Student diákversenyére és minden esztendőben volt oklevéllel díjazott magyar hallgató. Egy pályakezdő önéletrajzában egy nemzetközi elismerés nem mutat rosszul…

A nemzeti diákverseny kapcsolódik a Csomagolási Világszövetség által szervezett WORLDSTAR STUDENT világversenyhez, így a hazai megmérettetésen elismert nevezések részt vehetnek a nemzetközi rendezvényen is, az ott meghatározott feltételek szerint.

Nevezés részletei

A versenyre nevezhet egyéni nevező (hallgató), illetve kollektíva (hallgatói csoport), aki(k) felsőfokú tanulmányaikat folytatják és azt legkorábban2020-ban fejezi(k) be. Nevezni lehet: a pályázók által, a tanulmányi idejük alatt tervezett, grafika, makett formájában kidolgozott ötletekkel, új csomagolószer, illetve csomagolási megoldásokkal. A versenyre 2019 augusztus után készült pályamunkákkal lehet nevezni. Nem pályázhat az a hallgató, aki a nevezés tárgyát képező munkát főállású munkaviszonya keretében alkotta. A nevezési határidő: 2020. március 2.