fbpx

A Dachser további légi charter járatokat indít májusban

Írta: Kalmár Nárcisz - 2020 május 26.

Az Ázsia és Európa közötti légiforgalmi charter megállapodásokon túl a logisztikai szolgáltató további járatok indítását tervezi az észak- és dél-amerikai piacok lefedésére. Az egyik ilyen változás az új Shanghai – Los Angeles járat elindítása.

A légi árufuvarozási kapacitás továbbra is erősen korlátozott, ezért a Dachser Air & Sea Logistics üzletága bővíteni kívánja charter szolgáltatásait Ázsiából az Egyesült Államokba. Éppen április végén indította 30. charter járatát a Dachser a világjárvány kezdete óta.

A tervezett tengerentúli útvonalon az első járatindítás áprilisi utolsó hetében történt Hong Kongból Los Angelesbe, ami után a rugalmas útvonalszervezésnek köszönhetően a logisztikai szolgáltató máris kibővítette légi charter programját és május elején már egy további útvonalat vett fel Sanghajból (PVG) Los Angelesbe (LAX). A DACHSER az USA-ban működő kiterjedt észak-amerikai 14 kirendeltségből álló hálózatát használja az áruk forgalmazására Észak-Amerikában és onnan tovább Dél-Amerikába, ahol a vállalatnak további 13 telephelye van.

 

Folyamatosan növekvő igény

Továbbra is folyamatos igény az Ázsia és az Egyesült Államok közötti légi áruszállítmányozási szolgáltatásokra, és nem csak az orvosi védőeszközök iránt mondja Timo Stroh, a Dachser Global Air Freight osztályának vezetője. A charter járatokkal folyamatosan igazodunk ügyfeleink elvárásaihoz és megbízható, hatékony megoldásokat kínálunk számukra. Ez viszont biztosítja számukra a prémium kapacitásokhoz való hozzáférést a megbízható szállítási határidővel és az ellátási lánc optimális tervezhetőségével együtt.

A tengeren túli szállításokon túl a logisztikai szolgáltató tovább folytatja az Ázsiából Európába irányuló légi szállítmányozását is.