A BOBST segítette a csomagolóipart a rendkívüli helyzetben

Miután a koronavírus (COVID-19) terjedni kezdett, Kína gyorsan kijárási tilalmat vezetett be, ami jelentősen gondokat okozott a gazdasági és társadalmi életben. Azonban voltak olyan iparágak, mint a csomagolóipar és a gyógyszeripar, ahol nagyobb lett az igény, mint valaha.

Kép forrása: BOBST

 

A koronavírus-járvány miatt bizonyos gyógyszertípusokra elképesztően megnőtt a kereslet, így az ehhez szükséges csomagolásokra is. Cégek, mint a Global Printing, Foshan Huaxin Printing, Tianjin Yiyao Printing, Shandong Luxin Tianyi Printing és Harbin Yinhai Printing maximális teljesítményen üzemelnek ahhoz, hogy a szükséges egészségügyi eszközök csomagolásait elkészítsék.

Ezek a gyártók milliószámra készítettek dobozokat az elengedhetetlen termékek csomagolásához, hogy ezzel segítsék a kínai egészségügyi dolgozók harcát a Kínán végig söprő járvány leküzdéséhez. A személyzet és a berendezések is erőn felüli teljesítménye kellett ahhoz, hogy a megrendeléseket teljesíthessék. Mind az öt gyártó számíthatott a BOBST sebességére, pontosságára és megbízhatóságára, így maximalizálhatták a gyártási időt, és kiszolgálhatták az egész ország igényét, olvasható a Magyar Nyomdász oldalán.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel sok gyógyszeripari gyártó sürgősen megváltoztatta a gyártási tervét, hogy időben legyárthassák a szükséges készítményeket, ami természetesen kihatással volt a beszállítóikra is, nyilatkozta Cyril Ruiz-Moise, a Bobst Shanghai vezetője. A BOBST gyártóegységének alkalmazottjai és azok a kollégáink, akik a helyszíni finomhangolást végzik, elképesztő teljesítményt nyújtottak a nehéz körülmények között.

A Bobst Shanghai számos támogató intézkedést vezetett be, hogy segítse a vevőit, akik hatalmas nyomás alá kerültek a jelenlegi helyzetben. A cég mindent megtett, hogy időben kielégítse a cserealkatrészekre vonatkozó igényeket, és összeköttetésbe lépett logisztikai cégekkel, hogy azok időben a megfelelő helyre kerüljenek. Ha a vevők gépei szervízre szorultak, a BOBST felajánlotta a saját belső hálózata nyújtotta eszközöket, hogy lássák hol van hozzájuk legközelebb raktáron alkatrész és elérhető szerelő.

Miután a Bobst Shanghainak is be kellett zárnia, gyorsan képesek voltak újra kinyitni és kidolgozni egy átfogó tervet arra, hogy tudják garantálni a dolgozóik egészségét. Február 12-től a Bobst Shanghai teljes gőzzel gyártott és szállított, miközben számos intézkedést hozott megelőzés, kontroll, egészség és biztonság témakörben. Az gyártási területeket, étkezőket és minden szállítmányozási eszközt folyamatosan fertőtlenítettek.

 

csomagolóipar gépgyártás gyógyszeripar járvány koronavírus