fbpx

Újabb szakkiállítás marad el a világjárvány miatt

Írta: Csomor Zsolt - 2020 november 17.

Az idei GEFAHRGUT // GEFAHRSTOFF (GGS) szakkiállítás előkészületei jól haladtak: a régi, visszatérő kiállítóik mellett számos új céget is üdvözölhetett a kiállításszervező. Azonban sajnos itt is közbeszólt a világjárvány.

 

 

Az eredeti tervekkel ellentétben nem tartják meg a 2020. november 24-26-ra tervezett veszélyes áru, veszélyes anyag transzport, intralogisztika és biztonság szakkiállítást, a GGS-t.

Nemcsak Németországban, hanem világszerte bizonytalanság uralkodott el a korona-járvány miatt, ami a kiállítói részvételek lemondásában is markánsan megmutatkozott. Emiatt a kiállításszervező a kiállítókkal, szakmai támogatókkal és partnerekkel közösen arra az elhatározásra jutott, hogy legközelebb 2022. november 8-10. között kerül sor a következő GEFAHRGUT // GEFAHRSTOFF szakkiállításra.

A GGS magas működési hatékonyságú, maximális biztonsági megoldási javaslatokat kínál a teljes ellátási lánc résztvevőinek, a veszélyes áruk és anyagok szállításával, kezelésével foglalkozó vállalkozások részére.

Kép forrása: Logistik Heute