Tökéletesen óvja ez a szállítódoboz a serpenyőt

Írta: Csomor Zsolt - 2020 december 15.

Egy norvég vállalat olyan csomagolással nevezett a WorldStar Csomagolási Világversenyre, ami kiválóan védi a serpenyő teflonbevonatát. A megoldás a zsűrinek is tetszett, s díjazott is.

 

Védi az érzékeny bevonatot

A Glomma Papp AS teflonbevonatú serpenyők szállítására tervezett olyan csomagolást, ami szállítás közben is megvédi az érzékeny felületet a sérüléstől. Ezt a megoldás a Tefal számára készült, ami 1/3 raklapos kiszerelésű csomagolás.

 

szállítódoboz serpenyőhöz

Nemcsak hazájában, de a világversenyen is bizonyított (Forrás: WorldStar)

 

A sérülésmentes szállítás érdekében elválasztó és rögzítő betét óv minden egyes serpenyőt. A display csomagolás 10 serpenyőt tartalmaz.

Mivel ezzel a megoldással a Glomma Papp AS norvég versenyen korábban már bizonyított, jogosulttá vált a világszerte elismert WorldStar Csomagolási Világversenyre is jelentkezni. A döntés kiválónak bizonyult, hiszen a világszerte rangos verseny zsűrijének is elnyerte tetszését a display és szállítódoboz.

Hazánkban például a HUNGAROPACK Magyar Csomagolási Versenyen kell eredményt elérni ahhoz, hogy egy csomagolási megoldás a WorldStar-on is megmérettethesse magát.