fbpx

Ismerje meg a Corvin Rajziskola végzőseinek kiváló munkáit!

Írta: Csomor Zsolt - 2022 július 19.

Az idei tanévben végzett 29 éves Corvin Rajziskola első akkreditált képzésben résztvevő évfolyama. Az idei végzősök szuper munkáiból tekinthetnek meg az érdeklődők egy szelekciót 2022. július végéig a Tranzit Art Caféban.

Négy szak közül választhatnak a tanulni vágyók

Az idei tanévben végzett a 29 éves Corvin Rajziskola első akkreditált képzésben résztvevő évfolyama. Az OKJ képzések megváltozásával új keretek közt valósul meg a felnőttképzés, melybe két éve a Corvin Rajziskola is csatlakozott. Négy szakirányból választhatnak a tanulni vágyók, ha államilag elismert tanúsítványt szeretnének szerezni: grafika/webdesign, grafika/branddesign, grafika/illusztráció, valamint mozgókép-animáció.

kutya ház kéz
Képek forrása: Corvin Rajziskola

Az iskola egyik célkitűzése, a fenntartható design. Követik a legújabb trendeket és az élhetőbb jövő kihívásaihoz idomítják az iskolai feladatokat is. Idén például a végzős grafikusok egy számukra fontos ügyben tevékenykedő alapítványt vagy egyesületet választhattak, akikre szabva készítették el branding- vagy akár csomagolástervüket. Piaci szereplőkkel is kooperálnak: az illusztrátorok a Pagony és a Lampion kiadóval, a formatervezői szakon tanulók pedig a Német-Magyar Lemezmegmunkáló Kft.-vel, akik a legjobbnak ítélt terveket le is gyártják, így a diákok egy teljes gyártáselőkészítési, tervezési folyamatnak lehetnek résztvevői, megfigyelői.

kutya könyv állateledel kéz
Képek forrása: Corvin Rajziskola

Az idei végzősök szuper munkáiból tekinthet meg az érdeklődő egy szelekciót, még hónap végéig a Tranzit Art Caféban.