fbpx

Ez a csomagolás kiszállításkor is megóvja a tortát

Írta: Csomor Zsolt - 2021 január 07.

A világjárvánnyal fokozottan felértékelődött az online kereskedelem, azonban bizonyos termékek csomagolása és kiszállítása nem egyszerű feladat. Ilyen volt a torta kiszállítása is, de egy dél-koreai vállalat megtalálta a megoldást.

 

Biztonságos és költséghatékony megoldás

Az online piac folyamatosan növekszik a fogyasztók életmódjának változásával is, azonban a tortát meglehetősen nehéz biztonságosan szállítani. A dél-koreai Paris Croissant vállalat olyan süteménykiszállítási csomagot fejlesztett ki, amivel a kézbesítés sérülésmentesen valósítható meg.

 

torta biztonságos csomagolás

Nem kell többé tartani a sérült küldeménytől.

 

A vállalat kettő szabadalmat is bejegyeztetett erre az innovációra, amikor is a csomagolás segítségével minimálisra csökken a dobozban a torta mozgása. A dobozok két félkör alakú részből állnak az egyszerű össze- és szétszerelés érdekében. Az egymásra rakható dobozok csökkentik a szállítási költséget is., ami csökkenti a szállításai költséget.

Ez a megoldás ráadásul fenntartható is. Az egyszerű újrahasznosíthatóság érdekében egyféle anyagból készül, nyomtatás és címke nélkül.

A megoldás nemcsak regionális versenyen bizonyított, de a WorldStar Csomagolási Világverseny zsűrijének tetszését is elnyerte.