fbpx

Óriásraktárt nyitott a GEFCO

Írta: Csomor Zsolt - 2021 február 26.

A GEFCO – a globális multimodális ellátási lánc szakértője és az európai autóipari logisztika vezető szolgáltatója – új raktárt nyitott Marokkóban, hogy támogassa a vállalat terjeszkedését egy olyan nagy piacon, ahol a világ vezető 3PL és ipari beszállítói működnek.

 

Több mint 186 kikötőhöz biztosít hozzáférést a Tanger Med

A 2021 januárjában megnyitott 10 000 m2-es létesítmény a Tanger Med logisztikai övezetben, a „Medhub”-ban található, amely az európai és afrikai piacok legfőbb logisztikai közvetítőjének számít, több mint egymilliárd ügyféllel.

 

gefco raktár marokkó
A beruházással a GEFCO szélesebbre terjesztheti szolgáltatásait (Forrás: L’Economiste)

 

Az új raktárral a GEFCO teljes körű megoldásokat kínálhat, beleértve a Gibraltári-szoros átkelőhelyeit és a vámszolgáltatásokat is. Emellett kiterjeszti a csoport által már kínált tárolási és szállítási szolgáltatásokat az ügyfelek széles körére, különösen az ipari ágazatban. Több mint 135 vállalat és autóipari beszállító élvezheti a GEFCO új létesítményeinek előnyeit Tanger Medben.

A Tanger Med logisztikai övezet több mint 200 hektár területet kínál, beleértve a használatra kész raktárakat a fejlett logisztikai műveletekhez, valamint teljes mértékben integrálódik a Tanger Med Portba. Ezzel hetente több mint 186 kikötőhöz biztosít hozzáférést világszerte – mondta Rachid Houari, a Medhub vezérigazgatója.