A Subaru is a GEFCO logisztikai szolgáltatására voksolt

GEFCO, a globális multimodális ellátási lánc terület szakértője, és az európai autóipar vezető logisztikai szolgáltatója a Subaru márkával kötött szerződéssel bővíti ügyfélportfólióját, kiegészítve a cseh Emil Frey csoporthoz tartozó márkák listáját.

 

gefco logisztikai szolgáltatás

Ezzel a lépéssel az Emil Frey csoport minden márkájának a GEFCO-t szolgáltat. (Forrás: GEFCO)

 

Évente ezer autó

A csehországi Kolín logisztikai központjában a GEFCO FVL részlege most a Peugeot, Citroen, DS és Opel márkák logisztikájáért felel, teljes logisztikai folyamatot biztosítva számukra a szállítástól, a raktározástól, a járművek előkészítésétől a kereskedői hálózatig való terjesztésen át. A legutóbbi márka, az Opel tavaly szeptemberi csatlakozása óta újabb ügyfél döntött úgy, hogy csatlakozik a portfólióhoz. 2021. január 1-jétől a GEFCO kiegészíti az Emil Frey Group márka portfólióját, és átveszi a Subaru márka logisztikáját is.

„Nagyon örülök, hogy az együttműködésünket kiterjeszthettük a Subarura is, így azt már az Emil Frey csoport minden márkájára kiterjesztve. Az autóiparban tapasztalható jelenlegi bonyodalmak ellenére megbízható logisztikai partnerként bebizonyítottuk, hogy jól végezzük a munkánkat, valóban olyan partnerek vagyunk, akik nem ismerik a korlátokat” mondta Miloš Mrázek, a CZ/SK/HU Klaszter FVL-osztályának igazgatója.

2021. év elejétől a GEFCO teljes körű logisztikai folyamatot biztosít a Subaru számára, ideértve a hollandiai Rotterdamból a kolíni logisztikai disztribúciós központba történő szállítást is, ahol további szolgáltatásokat is nyújt a cég. Évente 1000 autó megy át a raktározási folyamaton, és teljes szállítás előtti ellenőrzésen (PDI) esik át. A GEFCO szolgáltatásainak részeként a vezetésre kész autókat ezután szállítják ki az egyes Subaru márkakereskedésekhez.

autógyártás logisztikai raktározás szállítás szolgáltatás
..