fbpx

Megnyitotta virtuális kapuit az ÖKOINDUSTRIA

Írta: Csomor Zsolt - 2021 április 28.

Az ÖKOINDUSTRIA virtuális zöldipari szakkiállítás és konferencia 2021-ben a dolgozószobákba, irodákba költözik, hogy teljes értékű online eseményként minden eddiginél gazdagabb, interaktívabb és zöldebb legyen.

 

Most még zöldebb, még élménydúsabb

A jövő zöld vagy semmilyen. Ha egyetért ezzel, Önnek is ott a helye a régió kiemelkedő környezetipari eseményén. Ismerje meg a legújabb kutatási eredményeket és fejlesztéseket, tegye zöldebbé, fenntarthatóbbá cége, szervezete tevékenységét! A „zöld kiállítás” 2021. április 28-30. között várja virtuális látogatóit.

 

ökoindustria zöldipari szakkiállítás
A jövő zöld vagy semmilyen

 

Az ÖKOINDUSTRIA egyszerre Közép-Kelet Európa legjelentősebb zöldipari expója és szakmai konferenciák sorozata olyan forró témákban, mint a zöld munkaerő, az egyszer használatos műanyagok,  a hulladékelhagyás vagy az ökoinnovációk. Az események több helyen, párhuzamosan zajlanak, melyekből érdeklődésének, iparágának megfelelően válogathat.

Az online térben egyik helyszínről a másikra „sétálni” mindössze néhány kattintás. Az eseményt a Balloon platformon követheti: kattintson és regisztráljon.