fbpx

Raklaplabirintus vár a vidámparkban

Írta: Csomor Zsolt - 2021 május 31.

A gyermeknappal kezdődően állandó élményelemként várja ingyenes használattal a raklaplabirintus a kicsiket és nagyokat egyaránt a debreceni Nagyerdei Kultúrparkban, az ország egyetlen állandó vidámparkjában. A labirintus 3 éves kortól vehető igénybe – olvasható a hellovidek.hu oldalon.

 

Kicsiknek és nagyoknak is szórakozás

A Debreceni Vidámpark és Állatkert számára rendkívüli öröm, hogy Debrecen meghatározó vállalatai is aktívan részt vesznek a város közösségi tereinek színesebbé és gazdagabbá tételében. E szemléletet képviseli a patinás intézmény nagylelkű újdonsült fő támogatója, a Trans-Sped Kft. is, amelynek jóvoltából immár állandó élményelemként tér vissza az elmúlt évek vidámparki rendezvényeiről ismerős raklaplabirintus.

 

raklaplabirintus debrecen állatkert vidámpark

 

„A raklaplabirintus a logisztika egyik legalapvetőbb eleméből épült, és szimbolikusan a sofőrök, fuvarszervezők és raktárosok munkájára utal” – mondta Fülöp Levente, a labirintust átadó Trans-Sped Kft. digitális fejlesztési igazgatója.

„A labirintus felfedezésére különösen jó alkalomnak ígérkezett a gyermeknapi hétvége, amelyen intézményünk az állatkerti és vidámparki kalandok mellett egyedülállóan gazdag programkavalkáddal várta a kicsiket és a nagyokat.

 

raklaplabirintus debrecen állatkert vidámpark

 

Az újdonsült labirintus mellett a Vidámpark összes többi élményeleme, köztük a Kukac hullámvasút, a dodzsem és a pónilovaglás is gondoskodott arról, hogy boldog gyermekzsivajjal telhessen meg a Nagyerdő” – fűzte hozzá Dr. Nagy Gergely Sándor, a Nagyerdei Kultúrpark ügyvezető igazgatója.

 

Összeállította: Csomor Zsolt