fbpx

Kilép a virtuális térből a régvárt csomagolóipari kiállítás

Írta: Csomor Zsolt - 2021 szeptember 04.

Két év után ez lesz az európai csomagolóipar első nagy, régóta várt találkozója: a FACHPACK 2021. szeptember 28-30. között megnyithatja kapuit a Nürnbergi Kiállítási Központban. Az üzleti partnerek és kollégák közötti személyes párbeszéd, valamint a trendek, innovációk és legjobb gyakorlatok cseréje áll majd három napon át a vásár középpontjában.

 

„Mi alakítjuk a jövőt” – ez a FACHPACK 2021 szlogenje.

A FACHPACK „Környezetbarát csomagolás” vezérmotívuma tükröződik az előadások széles körű programjában, a különleges bemutatókon és a kiállítók standjain. A fenntarthatóság mellett a fő témák a változó fogyasztói magatartás, a csomagolástervezés és a digitális átalakulás.

 

vásárcsarnok emberek kivetítő
Kép forrása: FACHPACK

 

A start-up cégek innovatív ötleteiket és termékeiket mutatják be, a legjobb csomagolási megoldásokat pedig a Német Csomagolási Díj (dvi) és a Fenntarthatósági Díj (Packaging Europe) átadásán díjazzák. A fogyasztási- és ipari cikkeket gyártó iparágak látogatóit szeretettel várja a nürnbergi FACHPACK rendezvényre.

Jelenleg mintegy 690 kiállító regisztrált, köztük számos ismert csomagológép- és csomagolóanyag-gyártó. Az aktuális kiállítói lista és a csarnoktervek online elérhetők. A kiállítói standok mellett a FACHPACK ismét széles körű és változatos kísérőprogramot kínál a látogatóknak. A kiállításról bővebben a Magyar Nyomdász oldalon olvashat.