fbpx

Napi gyűjtőjárat Kassára, akár 24 óra alatt

Írta: Csomor Zsolt - 2021 szeptember 21.

Az elmúlt időszak megnövekedett forgalma miatt ismét szükségessé vált egy új útvonal megnyitása az ország észak-keleti régiójában jelentkezett ügyféligényeknek köszönhetően. Szeptember 6-án indult a legújabb gyűjtőjárat Kassára a Tiszaújvárosi telephelyről történő indítással, amelynek köszönhetően a DACHSER már Szlovákia összes régiójába akár egynapos kiszállítást tud biztosítani Magyarország teljes területéről.

 

A DACHSER széles körű szállítási szolgáltatása

A Liegl&Dachser az évek során számos járatbővítést hajtott végre. A meglévő nyugat-európai (Ausztria, Franciaország, Németország) és kelet-európai (Szlovákia, Csehország, Lengyelország) desztinációk folyamatosan bővülnek, a logisztikai szolgáltató idén már 6 új közvetlen járatot indított közvetlen úticélok felé.

 

raktár kerítés rámpapótkocsi
Tiszaújvárosi telephely Kép forrása: Liegl&Dachser Kft.

 

A tiszaújvárosi kirendeltség a térség kiemelt ipari területén működik, ahol jelenleg 25 főt dolgozik. A telephelyen 5600m2-es veszélyes áru raktárat kezelnek, amely területén 800m2-es átrakó raktári terület áll a DACHSER hálózatának kiszolgálására – mondta Csatári László, Branch manager, Liegl&Dachser Szállítmányozási és Logisztikai Kft. Tiszaújváros. A logisztikai vállalat a világ egyik meghatározó festékgyártó cégének magyarországi bázis raktára és disztribúciós központja,  akinek teljes körű  kontrakt logisztikai és disztribúciós szolgáltatást nyújtunk 2010 óta. Emellett 2016 óta belsőlogisztikai támogatást és tanácsadást biztosít a szolgáltatási területén működő világ piacvezető automotive vállalatának. Fontos mérföldkő a telephely életében, hogy közvetlen nemzetközi vonalat indítanak Kassára. Az új direkt vonal célja az üzletfejlesztés, a regionális együttműködés szorosabbá tételével – tette hozzá Csatári László.

A DACHSER a meglévő fix kapacitások miatt versenyképesebb szolgáltatást tud biztosítani a partnerek számára, a kevesebb átrakás pedig csökkenti az árusérülés vagy elkeveredés esélyét. A Tiszaújváros-Kassa direkt járat napi forgalomban szeptember 6-án indult el.

Az új útvonalon is igénybe vehető az entargo termékcsalád (a targospeed, a targoflex, valamint a targofix), amely egész Európára egységes és magas színvonalú szolgáltatásokat jelent mind a B2B, mind a B2C ügyfelek számára. Ezen kívül természetesen elérhető az elektronikus úton történő nyomon követés és a szállítás folyamatos online monitorozása is.