Rangos elismerésekben részesült a Trans-Sped

A Trans-Sped több mint három évtizedes tevékenységéért komoly elismerésekben részesült. Fülöp Zsolt, a Trans-Sped ügyvezető igazgatója számára Áder János köztársasági elnök Magyar Ezüst Érdemkereszt Polgári Tagozata kitüntetést adományozott, miközben a cégcsoport a K&H Bank által meghirdetett családi kiválósági díj nyertese lett.

 

Az elmúlt 30 év elismerései

A Trans-Sped Kft. 1990 óta van jelen a logisztikai piacon, s mára közel 800 fős komplex logisztikai szolgáltatóvá nőtte ki magát. A céget Fülöp Zsolt alapította, aki azóta is vezetőként van jelen a cég életében.

 

díj kitüntetés Dr. Palkovics László Fülöp Zsolt
Dr. Palkovics László (balról) és Fülöp Zsolt

 

Több mint három évtizedes cégvezetői tevékenységét, a nemzetközi szállítmányozás, valamint a logisztikai szolgáltatások területén végzett szakmai munkáját Magyarország nemzeti ünnepe, augusztus 20. alkalmából Magyar Ezüst Érdemkereszt Polgári Tagozata kitüntetéssel ismerte el Áder János köztársasági elnök.

„Büszke vagyok édesapámra. Testvéremmel, Leventével – aki szintén a cégnél digitális fejlesztési igazgatóként dolgozik – sokat tanultunk tőle az elmúlt években. Ő nem csak az életben, hanem a munka világában is példaképünk. Tisztelettel és szeretettel gratulálok az elismerésért” – mondta Fülöp Szabolcs, a Trans-Sped ügyvezető igazgatója.

A személyes kitüntetés mellett 2021-ben a cég működését is díjazták. A Trans-Spednél mindig az ügyfelek precíz és teljes körű kiszolgálása a legfontosabb, de nagy hangsúlyt fektetnek a családi értékek fenntartására és megőrzésére.

„Igazán jó érzés azt látni, hogy a fiaim legalább olyan komolysággal és elhivatottsággal élik meg a vállalat fejlesztését, mint ahogy én megéltem azt.” – mondta Fülöp Zsolt cégalapító.

 

fülöp zsolt díj kitüntetés öltöny nyakkendő
Fülöp Zsolt ügyvezető

 

2021 nyarán a K&H hatodik alkalommal hirdette meg a családi vállalatok kiválósági díjat a magyarországi, családi tulajdonban lévő vállalkozások számára azzal a céllal, hogy támogassa és elismerje azok hozzájárulását a magyar gazdasághoz és elkötelezettségét a társadalom iránt. A Trans-Sped beadott pályázatára szeptemberben érkezett az örömteli hír, miszerint „családi értékek és sikeres generációváltás” kategóriában győztesként hirdették ki a céget.

Négy kategóriában összesen 7 céget díjaztak, az elismeréseket pedig szeptember 2-án, a Forbes Családi Vállalatok Gálán adták át ünnepélyes keretek között. Ezúton is gratulálunk minden nyertesnek!

 

áruszállítás érdemkereszt fuvarozás k&h kiválósági díj közút logisztika trans-sped
.
.