fbpx

Díjazták a csomagológépgyártó magas színvonalú munkáját

Írta: Csomor Zsolt - 2021 december 08.

A Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamra, valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatósága közös rendezvényén adták át a térség gazdasági elismeréseit, ahol a New-Profipack Csomagológépgyártó Kft. munkáját is díjazással ismerték el.

 

Palócföld Gazdaságért Díjat kapott a New-Profipack Kft.

A rendezvényen elsőként dr. Tordai Péter, a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamra elnöke köszöntötte a jelenlévőke, szót ejtett még a járvány által okozott gazdasági károkról, valamint az újraindítás szakaszáról, és annak nehézségeiről is.

A rendezvényen átadták a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamra gazdasági elismeréseit, amelyeket 2007 óta kaphatnak meg a megyében működő vállalkozások, két kategóriában. Az elismert vállalkozók Bobály Ádám szobrászművész alkotásait vehették át olvasható a nool.hu oldalán.

 

ember nő férfi díj terem kép
Kép forrása: H. Cs./NMH

 

A Palócföld Gazdaságáért Díjat 2021-ben társas vállalkozás kategóriában a salgótarjáni Mikropakk Műanyag- és Fémfeldolgozó Kft., valamint a szécsényi New-Profipack Csomagológépgyártó Kft. is kiérdemelte, aki a csomagolástechnika számos területére kínál megbízható berendezéseket. A Nógrád Megye Szakképzéséért Díjat a tanulóképzésben nyújtott magas színvonalú tevékenységéért Szandai Attila egyéni vállalkozó vehette át.

 

Összeállította: Csomor Zsolt