fbpx

Átadták az idei GS1 Életműdíjakat

Írta: Csomor Zsolt - 2022 április 12.

A GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. néhány évvel ezelőtt alapította meg a GS1 Életműdíjat. Az elismerést azok kapják, akik meghatározót alkottak a GS1 szabványok világában, szakemberként és vezetőként is nagyban hozzájárultak Társaságunk hazai és nemzetközi sikereihez, jelenlegi stabilitásához és jövőjéhez. A GS1 Életműdíj 2022 díjazottjai Viszkei György és Magyar Béla.

1981 óta együtt támogatták a vonalkódos azonosítás bevezetését

GS1 Magyarország nagy örömmel jelentette be, hogy az idei évben két kiválasztott vezetője is GS1 Életműdíjban részesült. Viszkei György a GS1 Magyarország elnöke, Igazgatósági tag, valamint Magyar Béla (korábbi vezérigazgató) vehette át az elismerő díjat, amit Galli Miklós, a GS1 Magyarország Felügyelőbizottságának elnöke adott át.

férfi öltöny szemüveg díj
Viszkei György (balról), Galli Miklós és Magyar Béla (Forrás: GS1 Magyarország)

„A GS1 Magyarország kollégái ezúton is gratulálnak a díjazottaknak. Büszkék vagyunk vezetőinkre, akik lelkesen közreműködtek a GS1 szabványok hazai bevezetésének első lépéseiben, és a mai napig aktív szerepet vállalnak a hazai GS1 Tagszervezet, a GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. mindennapjaiban, szolgáltatásaink kialakításában, hatékony működésünk szervezésében a hazai GS1 szabványalkalmazó vállalkozások sikere érdekében” – olvasható a GS1 Magyarország  hírében.

Magyar Béla és Viszkei Gyögy munkásságáról a Magyarország GS1 honlapján olvashat.

Összeállította: Csomor Zsolt