fbpx

MA NYITJA KAPUIT az IPAR NAPJAI

Írta: - 2022 május 10. -Hirdetés

a MACH-TECH, és AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiállítás-együttes a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban

A rendezvény fővédnöke: Dr. Palkovics László, innovációs és technológiai miniszter

Látogasson el Magyarország legnagyobb üzleti ipari találkozójára, regisztráljon Ön is díjmentes belépésért!

www.iparnapjai.hu/transpack

Résztvevők

400 kiállító várja a szakembereket 2022. május 10-13. között a HUNGEXPO új és felújított pavilonjaiban, hiszen a legutóbbi rendezvény óta 2 új pavilon és egy konferencia központ épült, a régi pavilonok pedig felújításra kerültek. A hazai és nemzetközi ipar világmárkái, piacvezetői, kis- és középvállalkozásai bemutatják termékeiket, szolgáltatásiakat, egyedi megoldásaikat, fejlesztéseiket. A jelen lévő cégek listája itt található.  

Virtuális kiegészítés – hibrid kiállítás

A hagyományos, fizikai térben megvalósuló kiállítás mellett online is csatlakozhattak a kiállítók az eseményhez, mivel a helyszíni kiállítás virtuális kiegészítéssel bővült. Az érdeklődők tehát nem csak a helyszínen személyesen, hanem a virtuális pavilonokban is találkozhatnak a szakma képviselőivel. Bővebben a virtuális kiállításról: https://iparnapjai.hu/virtualis-kiallitas/

Programok a helyszínen

A kiállítást számos, a szakmai partnerek és kiállítók által szervezett, magas színvonalú program kíséri.  A konferenciákon, továbbképzéseken, előadásokon szó lesz többek között az e-mobilitásról, az akkumulátorgyártásról, a hegesztéstechnika alapjairól, a digitalizációban rejlő lehetőségekről, a polimerek újra hasznosításáról, a papírmentes intralogisztikáról, a magyar hidrogén gazdaság fejlődéséről, a munkavédelem jövőjéről vagy a 3D nyomtatásról, de lesz robotbemutató is és megrendezésre kerül a X. Techtogether Automotive Hungary mérnökverseny.

Bővebben a kiállítás programjairól a honlapon vagy az új HUNGEXPO applikációban lehet olvasni, ahol egyből meg is lehet jelölni a kedvenc kiállítókat és naptárba lehet tenni az érdekesnek és tartalmasnak ígérkező programokat.

Díjmentes buszjárat:

2022-ben újdonság a kiállítók és a látogatók számára az IPAR NAPJAI – AUTOMOTIVE buszjárat, melyet díjmentesen, jegy nélkül használhatnak a kiállításra érkezők.

A különjárat az Örs vezér téren nem érinti a BKK megállót (10-es busz), hanem a Volánbusz megállóból indul és oda érkezik.

A körjárat megállóhelyei: Örs vezér tér (Volán megálló) – III-as kapu – I-es kapu – Pillangó utca – Örs vezér tér

Díjmentes megtekintés

Magyarország legnagyobb üzleti ipari találkozója díjmentesen várja a szakmai látogatókat, mind a helyszínen, mind az online térben. Ehhez mindössze egy rövid regisztrációra van szükség, mely ezen a linken könnyen elvégezhető.

Találkozzunk 2022. május 10-13. között

a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!

Bővebb információ:

www.iparnapjai.hu