fbpx

Önkeverő palackot mutatott be a neves italgyártó

Írta: Csomor Zsolt - 2023 augusztus 29.

A Pernod Ricard és a Vessl egy új, innovatív palackot mutatott be: a technológia lényege, hogy a kupak elforgatásával pillanatok alatt készíthetünk egy adag koktélt. Más kész koktéloktól eltérően a The Glenlivet Twist & Mix kupakja elkülöníti a jellegzetes Single Malt skót whiskyt a természetes koktélízesítőtől, amíg nem töltjük ki.

Csavarja el a kupakot, nézze, ahogy elkeveredik, majd öntse a jégre!

Az önkeverős koktélos palackkollekció az Old Fashioned és a New Manhattan koktélokkal debütál, így az éttermekben felszolgált két legnépszerűbb whiskykoktél a fogyasztók otthonába is eljut. A koktélok elkészítése egyszerű: csavarja el a kupakot, nézze, ahogy az összetevők elkeverednek, majd öntse a pohárban lévő jégre.

karton doboz üveg palack pohár
Kép forrása: The Glenlivet

A The Glenlivet Twist & Mix innovatív csavarkupakja a Vessl szabadalmaztatott zárási technológiáját használja, miközben a JDO által tervezett csomagolásban kerül a boltok polcaira – olvasható a Packaking Europe oldalán.

„Lenyűgözött bennünket, ahogyan a The Glenlivet átvette a Vessl technológiát, amelynek köszönhetően otthon, rendetlenség és erőfeszítés nélkül, kiváló minőségű, frissen kevert, ultraprémium kézműves koktélokat készíthessenek a fogyasztók” – mondta Walter D. Apodaca, Jr., a Vessl, Inc. alapítója és vezérigazgatója. „És még az íze is jobb, mint ahogy elképzeltük.”

Összeállította: Csomor Zsolt