fbpx

Bobcat targoncák a TWS kínálatában

Írta: Transpack-2023/VI. lapszám cikke - 2024 január 09. -Hirdetés

A Bobcat márkanév már jól ismert a különböző ipari szegmensekben, főként a mezőgazdasági, építőipari területeken szereztek kimagasló hírnevet. A minőségi munkagépek gyártója garanciát vállal a hatékony és termelékeny munkavégzésre, és 2024-től egy újabb területen, a raktározásban is bemutatkozik – ugyanis érkeznek a Bobcat targoncák!

A Bobcat márka és ami mögötte van

A Bobcat kemény, sokoldalú és agilis munkagépeinek időtálló megbízhatósága révén tett szert kimagasló pozícióra számos ipari, építőipari és a mezőgazdasági területen. A főként kisméretű, kompakt gépeiről híres márka számos előnyös tulajdonsága miatt uralkodó piaci szerepre tett szert az évek során. A munkagépeit mindig a változó ipari igényeknek megfelelően fejlesztette, és létrehozott olyan kompakt gépeket, melyek speciálisan, az adott igényeknek megfelelően alakíthatóak. Emellett gépeik az erőteljes motornak köszönhetően hatékony munkavégzést tesznek lehetővé, és még a legkeményebb feladatok elvégzése sem jelent számukra akadályt. Az intuitív vezérlőpanelekkel felszerelt gépek könnyű kezelhetőséget biztosítanak, így az operátorok számára könnyen, egyszerűen elvégezhetőek a napi munkafeladatok.

Elmondhatjuk tehát, hogy a Bobcat márka kiérdemelte a pozícióját, hiszen a jövőbe mutató fejlesztéseivel és megbízható gépeivel biztosan nem lő mellé, aki mellette teszi le a voksát.

Remek hír tehát, hogy már a raktározásban is találkozhatunk velük 2024-től, ugyanis a Doosan gépek a Bobcat márkanév alatt folytatják a kemény munkát.

Doosanból Bobcat

Már közel fél éve a Doosan Bobcat Inc. bemutatta az anyagmozgatási berendezések jövőbeli termékvonalát a 2023-as ProMat kiállításon. Az itt felsorakoztatott targoncákat a Doosan márka Bobcat névre keresztelte, hogy részévé váljanak a Bobcat termék portfóliójának, így szélesebb választékot kínálva ügyfeleinek a legnehezebb kihívásokhoz. Ezzel a Bobcat, amely kompakt berendezéseiről, az ipar fejlődéséhez igazodó innovációjáról és munkahelyi megoldásairól ismert, mostantól még szélesebb termékválasztékot kínál az érdeklődőknek.

A Bobcat cég több targonca modellcsaládot is bemutatott, valamint számos anyagmozgató gépet, a Bobcat kereskedelmi köntösébe bújtatva. Ez a lépés hangsúlyozza a cég elkötelezettségét az innovatív megoldások iránt egy fenntarthatóbb jövő érdekében.

TWS szerepe az átalakulásban

A Doosan Infracore egy 115 éves délkoreai multinacionális világcég, amely 2005-ben vásárolta fel a Daewoo Heavy Industries targonca gyártó vállalatot, és vált ezzel a világ és egyúttal a magyarországi targonca piac meghatározó szereplőjévé. Világszerte több mint 20 000 alkalmazottat foglalkoztat, az éves targonca-gyártása eléri az 50 000 darabot. A TWS hamar a Doosan targoncák kizárólagos forgalmazójává vált, hiszen a cég magas minőségi elvárásainak megfelelő gépeket szolgáltató Doosan egy kedvező partneri együttműködést jelentett. Ez a minőség a jövőben sem változik, hiszen a 2024-es Bobcat átalakulással csupán a márkanév és a megjelenés lesz más, a magas kapacitás és a kimagasló munkabírás nem változik az értékesített targoncák esetében.

A TWS sokrétű és cégre szabható szolgáltatásai is a megszokott módon folytatódnak, csupán egy régi, de mégis új márka kerül fel a változatos termékpalettára. A már szerződött vagy újonnan érkező ügyfelek a korábban már megszokott minőségi szolgáltatásban részesülnek, és számos magas teljesítményű targonca közül választhatnak kínálatunkból.

CÍMKÉK logisztika