fbpx

Online aukción vásárolhat újszerű logisztikai eszközöket

Írta: - 2024 április 22. -Hirdetés

Bezárt üzem eszközeire licitálhat az Intergavel árverésén

A raktározási igénnyel rendelkező vállalkozásoknak nem kell bizonygatni, hogy milyen nagy mértékben befolyásolja a hatékonyságot és a jövedelmezőséget a megfelelő állványrendszer alkalmazása.

raktár állványrendszer targonca
Kép forrása: Freepik

Természetesen az új állványok iránti bizalom jelentősen nagyobb, mint a használt, esetenként ismeretlen előéletű, olykor sérült raktári polcrendszerek iránt.

Azonban az élet és a vállalkozói lét velejárója a változás, amelyhez való alkalmazkodás időnként arra készteti a tulajdonosokat, hogy akár néhány hónapos vagy néhány éves beruházás után is megváljanak az alig használt raktári rendszereiktől, anyagmozgató gépeiktől.

Az Intergavel online aukcióira gyakran így kerülnek fel, korszerűsítés vagy bezárás miatt igazán jó vételnek számító tételek. Az árverési oldalon Ön is licitálhat remek állapotú, alig használt, sőt akár új raktárlogisztikai eszközökre!

Jelenleg a következő, nagyon jó állapotú, igazán újszerű állványrendszerek kerültek virtuális kalapács alá egy Fejér megyei pizzakészítő üzem bezárása miatt:

1.ELEKTROMOS HAJTÁSÚ GÖRDÍTHETŐ RAKLAPOS ÁLLVÁNYRENDSZER (211. tétel)

Automata vezérlésű elektromos hajtás mozgatja a az aljzatba süllyesztett síneken gördülő állványokat, ennek a rendszernek a segítségével maximálisan ki lehet használni a rendelkezésre álló alapterületet. Könnyedén optimalizálhatja a tárolási kapacitást, hiszen egyetlen kiszolgáló folyosóval lehet megoldani a teljes állványrendszer kezelését.

Finom indulás és leállás garantálja az árubiztonságot, fotocellás érzékelők és passzív védelem a személybiztonságot. Egy folyosó megnyitása után nem lehetséges újat nyitni, amíg bent tartózkodik a kezelőszemélyzet.

Akár 50 tonna állványmezőnkénti terhelést elbír! Gyártó: Moveel S.r.l., gyártás éve: 2010. ISO 9001:2000 tanúsítvánnyal rendelkezik, mindössze fél évig használták. 3 db gördíthető elemből áll, 8 db keret és 24 db gerenda tartozik a tételhez, kikiáltási ára 10000 EUR + 15 % vásárlói felár + 27 % ÁFA.

Elektromos hajtású gördíthető raklapos állványrendszer (211. tétel) – Kép forrása: Intergavel

2. RAKLAPOS ÁLLVÁNY ( 212. tétel)

A bevált, közismert és megbízható, Vasszer gyártmányú polcok kitűnő állapotban várják a licitálókat. Maximális teherbírás: 1000 kg EUR raklap helyenként. 6 keret és 20 db gerenda tartozik a tételhez. Kikiáltási ára 600 EUR + 15 % vásárlói felár + 27 % ÁFA.

Raklapos állvány (212. tétel)
Raklapos állvány (212. tétel) – Kép forrása: Intergavel

3. RAKLAPOS ÁLLVÁNY (232. tétel)

ISO 9001:2000 tanúsítvánnyal rendelkező, mindössze fél évig használt állványrendszer, kikiáltási ára 500 EUR + 15 % vásárlói felár + 27 % ÁFA.

Raklapos állvány (232. tétel)
Raklapos állvány (232. tétel) – Kép forrása: Intergavel

4. ÁTGÖRDÜLŐ RENDSZERŰ RAKLAPOS ÁLLVÁNY (231. tétel)

Élelmiszeripari vállalkozások számára fontos a FIFO rendszer szerinti árukezelést lehetővé tevő raktározási rendszer. Ez az állványtípus egyszerre helytakarékos, biztosítja a maximális tárolási kapacitást, ugyanakkor a betárolási és a kitárolási oldal közé beépített lejtős görgőspálya segítségével gondoskodik a gyártási sorrendben történő árukiadásról. 14 db keret, 60+6 db gerenda, 33 db görgős pálya alkotja a tételt. Kikiáltási ára 1800 EUR + 15 % vásárlói felár + 27 % ÁFA.

5.  További raklapos állvány tételeket és csomagológépeket talál az aukciós portálon.

Az árverés május 16-án zárul, a tételeket 2024. május 15-én lehet megtekinteni 10-12 óra között Fejér megyében.

Bejelentkezés és licitálás az Intergavel aukciós oldalán lehetséges.

Amennyiben az Ön vállalkozásának is van értékesítésre váró, jó állapotú gépe, berendezése, más eszköze, írjon nekünk: [email protected]
hívjon minket: +36 23 200 120