fbpx

ENVIRONTEC: új környezetipari szakkiállítás a magyar piacon a HUNGEXPO szervezésében

Írta: - 2024 május 24. -Hirdetés

Kedvezményes kiállítói előjelentkezés 2024. május 31-ig!

A környezetipari szakma csúcstalálkozója, fókuszban a környezettechnológia innovációival 2024. október 1-3. között kerül megrendezésre a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. Az ENVIRONTEC 1. Nemzetközi környezetipari, hulladék-, vízgazdálkodási és fenntarthatósági szakkiállítás a magyar kiállítási piacon hiánypótló rendezvény, mely a HUNGEXPO Zrt. és a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének (KSZGYSZ) együttműködésében valósul meg és nemzetközi szakmai támogatottságot is élvez.

A kiállítás célja, hogy a legfrissebb ágazati és iparági trendek, környezeti technológiák iránt érdeklődő szakmai látogatók megismerjék a hazai és nemzetközi környezetipar innovációit, hatékony megoldásait. Régiós üzleti platform szerepének köszönhetően hozzájárul új üzleti kapcsolatokat építéséhez, jövőbeni együttműködések kialakításához. Többek között erről beszél Hankó Gergely, a KSZGYSZ ügyvezetője az ENVIRONTEC kiállítással kapcsolatban vele készített interjúban.

A kiállítás díszvendége HOLLANDIA, ahol kiemelt szerepe van a gazdaság környezettechnológiához, fenntarthatósághoz kapcsolódó ágazatainak. A kiállításra a legjobb megoldásokat és gyakorlatokat hozzák el, segítve ezzel a tapasztalatcserét, tudásátadást. Mellettük pedig már számos hazai és nemzetközi cég foglalta le helyét az eseményre, és mutatkozik be októberben a szakmai érdeklődők számára.

A résztvevő cégek pályázhatnak az ENVIRONTEC Díjra, melynek keretében kívánjuk elismerni a kiállított termékek közül a legkiválóbbakat, példaként állítva azokat a szektor valamennyi szereplője számára.

A kiállítást több helyszínen kíséri szakmai programsorozat, melyeken hazai és nemzetközi szakemberek előadásain, prezentációin vehetnek részt az érdeklődők. A KSZGYSZ által szervezett konferenciák felölelik az éghajlatváltozás és klíma, a barnamezős beruházások, valamint a körforgásos gazdaság témaköröket. A szakmai programokat gazdagítja a Magyar Víziközmű Szövetség (MAVÍZ) és a KÖVET Egyesület is.

Szakmai partnereink a KSZGYSZ, MAVÍZ és a KÖVET mellett a nemzetközi törekvésinket segíti a Messe & Marketing Michael Pittscheidt-val való együttműködésünk, akik kiemelkedő nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek környezetipari tematikájú kiállítások területén.

Az ENVIRONTEC powered by ÖKOINDUSTRIA kiállítás iránt folyamatos a kiállítói érdeklődés, várjuk a cégek jelentkezését!

KEDVEZMÉNYES ELŐJLENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2024. MÁJUS 31.!

Kapcsolat és bővebb információ: ENVIRONTEC HONLAP