fbpx

IPAR NAPJAI és AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiállítások a HUNGEXPO-n

Írta: Csomor Zsolt - 2023 május 16. -Hirdetés

Magyarország legnagyobb üzleti és szakmai találkozója ma nyitotta kapuit az ipari szegmens szereplői számára.

Napjainkban elengedhetetlen modern technológiák, költség- és energiahatékony megoldások, gyártást segítő és tervező szoftverek, 3D nyomtatás, logisztikai fejlesztések, automatizálás, alternatív meghajtású járművek és még sok érdekesség és újdonság jelenik meg Magyarország legnagyobb, az ipar összes ágazatát felvonultató üzleti találkozóján.

A rendezvény kis- és középvállalkozások tulajdonosainak ugyanúgy, mint nagyvállalatok vezetőinek kínál olyan szakmai fórumot, ahol megismerhetik egy-egy szektor fejlesztési irányait, legújabb vívmányait és az adott iparágat meghatározó trendeket.

NAGYDÍJ pályázat

A HUNGEXPO idén is meghirdette a kiállítóknak a NAGYDÍJ versenyt. A pályázat célja a hazai forgalmazású, innovatív termékek, eljárások, műszaki szolgáltatások közül a legjobbak díjazása. A szakértőkből álló zsűri értékelése alapján a kiállításon NAGYDÍJ-at vehet majd át: a B Consulting Kft., a DMG MORI HEITEC Digital Kft., a Fath Kft., a FANUC Hungary Kft., az M+E SZERSZÁMGÉP KERESKEDELMI Kft., az Oxyma Systems Víz- és Légkezelés Technológiai Kft. és a Werth Magyarország Kft. KÜLÖNDÍJ elismerésben pedig a Filamania Kft. és a Jouleing Kft. részesül. További díjazottak és bővebb információ.

Résztvevők

14 ország több mint 370 kiállítója várja május 16-tól 19-ig a szakembereket. Nemzetközi és hazai gyártók, forgalmazók, szolgáltatók mutatják be termékeiket, ajánlataikat, melyeket a látogatók egy helyen, egy időben tekinthetnek meg. Részletes információt kérhetnek, terméktől függően megnézhetik azt működés közben, és a kapott információk alapján dönthetnek legújabb beruházásaikról, új üzleti kapcsolatok kialakításáról, vagy megerősíthetik a már meglévő partnerséget. A résztvevők listája a kiállítások honlapjain található.

Programok

A rendezvény nemcsak széles körű kiállítói kínálatot vonultat fel, de a kiállítások szakmai partnereinek közreműködésével számos program, esemény lesz látható ez alatt a négy nap alatt, mint például műanyagipari konferencia (MMSZ) vagy csomagolástechnológiai konferencia (CSAOSZ). A HUNGEXPO új programnaptárában a szűrők beállításával a konferenciák, előadások és bemutatók között időpont vagy helyszín alapján is lehet keresni. (A programnaptár a HUNGEXPO applikációban is működik.)

Díjmentes megtekintés

Az IPAR NAPJAI és AUTOMOTIVE HUNGARY kiállításegyüttes díjmentesen várja a szakmai látogatókat. Ehhez mindössze egy rövid regisztrációra van szükség, melyek az alábbi linken könnyen elvégezhetők: www.iparnapjai.hu/transpack (Egy regisztrációval mindkét kiállítás megtekinthető.)

HUNGEXPO applikáció

A HUNGEXPO applikáció letöltése után, a regisztrációkor megadott e-mail címet használva megtalálhatók a kiállítások részletei, a látogatói információk, programok és a helyszíni tudnivalók. Applikáció letöltés

Bővebb információ a www.iparnapjai.hu és www.automotivexpo.hu weboldalakon, illetve a social media felületeken: IPAR NAPJAI és AUTOMOTIVE HUNGARY.